Nieuw Pokémon GO evenement door fout in het Kanto evenement

News
dinsdag, 23 februari 2021 om 17:00
pokemon go evento primaveraf1586185467
Het grootste evenement tot nu toe in Pokémon GO, had meer fouten dan dat het werkte. Veel spelers waren gedupeerd door technische problemen en storingen. Zij konden dus niet meedoen met het evenement. Niantic werkt aan een nieuw evenement om het goed te maken.
Niantic en betaalde evenementen lijken voor nu nog geen goede match. Spelen zonder storingen lukt nog niet bepaald. Hoewel veel spelers lekker kunnen genieten van het mooie weer en het spelen van de game, waren er vannacht enorm veel storingen in andere delen van de wereld. Het Pokémon GO TOUR: Kanto event had flink wat problemen met activeren digitale tickets. Omdat dit zoveel impact had op een groot deel van de spelers komt er een make up-event.
Veel dingen werkten niet, of niet goed, tijdens het evenement. Grotendeels was er last van storingen waardoor spelers hun aangekochte tickets niet kon activeren om deel te nemen aan het evenement. Niantic is al bezig met een oplossing vinden voor het probleem, maar spelers zij toch gedupeerd.

Storing was niet het enige

Het ging niet alleen om storing met het activeren van de tickets. Als we de klachten op Twitter en Reddit kunnen geloven, hadden ook veel mensen problemen met Pokémon tijdens het event. Spelers kregen zo niet de juiste aanvallen tijdens evoluties van Pokémon, waren er bijna geen Shiny Pokémon te vinden en waren sommige taken niet af te ronden.
Wanneer het nieuwe evenement plaats gaat vinden is nog niet duidelijk, daar moeten we nog op wachten. We hopen wel dat alle problemen eruit gewerkt worden en Niantic het dus ook écht goed maakt door gebruikers met gekochte tickets een kleine bonus te geven.

Populair Nieuws

Laatste Reacties