Nieuw op Netflix - De nieuwe films en series van deze week (Week 9)

  Lees hier wat er deze week nieuw op Netflix is toegevoegd. Mis geen nieuwe films en series en bekijk ons overzicht van deze week.

  Elke week houden wij je op XGN.nl op de hoogte van de nieuwste Netflix releases. Er verschijnen constant nieuwe films, series en afleveringen op de streamingdienst. Zo kun je nu kijken naar de films Memento, Lost Girls en Life of the Party.

  Ook zijn er weer nieuwe series en afleveringen. Het is tijd voor nieuwe afleveringen van Elite, Riverdale, Kingdom en meer.

  Bekijk hieronder alle nieuwe films en series die deze week op Netflix zijn toegevoegd. En wil je de hele week lang op de hoogte gehouden worden? Houd dan onze speciale pagina in de gaten waardoor je altijd bij bent met wat er nieuw op Netflix is.

  Nieuwe Netflix Original Films

  • Carmen Sandiego: Stelen of niet stelen

   Sinds 10 maart op Netflix

   Jij stuurt de actie aan in deze opwindende interactieve special en helpt Carmen om Zack en Ivy te redden uit de handen van VILE die hen bij een overval gevangennam.

  • Go Karts

   Sinds 13 maart op Netflix

   Een onverschrokken tiener ontdekt de snelle kartsport. Hij krijgt hulp van goede vrienden en een norse ex-coureur die zijn coach wordt.

  • Lost Girls

   Sinds 13 maart op Netflix

   Wanhopig om haar vermiste dochter te vinden, vecht een moeder voor de waarheid — en helpt ze een reeks onopgeloste moorden op te helderen. Op ware feiten gebaseerd.

  • Marc Maron: End Times Fun

   Sinds 10 maart op Netflix

   Marc Maron waadt door een moeras van vitaminesjacheraars, evangelisten en volwassen mannelijke nerdkinderen, en deelt een heerlijk schunnige fantasie over de eindtijd.

  • Sitara: Let Girls Dream

   Sinds 8 maart op Netflix

   In het Pakistan van de jaren 70 wil de 14-jarige Pari piloot worden, maar ze weet niet dat haar vader haar wil uithuwelijken aan een veel oudere man.

  Nieuwe films op Netflix

  • 7. Koğuştaki Mucize

   Sinds 13 maart op Netflix

   Een vader met een verstandelijke beperking wordt gevangengezet voor de dood van het kind van een commandant. Gescheiden van zijn dochter moet hij zijn onschuld bewijzen.

  • Life of the Party

   Sinds 12 maart op Netflix

   Een gescheiden, toegewijde huisvrouw maakt een nieuwe start. Ze schrijft zich in bij haar dochters universiteit om haar diploma te halen en een studentenleven te hebben.

  • Memento

   Sinds 7 maart op Netflix

   Leonard Shelby is zijn kortetermijngeheugen kwijt na een hoofdletsel. Hij begint aan een verbeten zoektocht naar de lowlife die zijn vrouw heeft vermoord.

  • Panipat - The Great Betrayal

   Sinds 13 maart op Netflix

   In het 18e-eeuwse India bereidt een Maratha-commandant zijn leger voor op een hevige strijd tegen Afghaanse indringers. Film gebaseerd op ware gebeurtenissen.

  • Q Ball

   Sinds 11 maart op Netflix

   In de staatsgevangenis San Quentin zoeken geharde criminelen verlossing en antwoord op persoonlijke problemen. Tijdens een potje basketbal worden de banden opgebouwd.

  Nieuwe series op Netflix

  • 100 Humans

   Sinds 13 maart nieuwe afleveringen

   Honderd moedige mensen met uiteenlopende achtergronden doen mee aan speelse experimenten om leeftijd, seks, geluk en andere aspecten van het mens-zijn te verkennen.

  • BEASTARS

   Sinds 13 maart nieuwe afleveringen

   In een wereld waarin allerlei beesten samenleven, ontwaakt het jachtinstinct van een aardige wolf wanneer er een moord wordt gepleegd op zijn middelbare school.

  • Blodtur

   Sinds 13 maart nieuwe afleveringen

   In deze heerlijk macabere horror-anthologieserie gaan de gedoemde passagiers aan boord van een spookachtige bus op reis naar een gruwelijke, onbekende bestemming.

  • Brot

   Sinds 13 maart nieuwe afleveringen

   Een rechercheur uit Oslo met een pijnlijk verleden gaat terug naar IJsland om een agent te helpen zoeken naar een seriemoordenaar gelinkt aan een mysterieuze foto.

  • Fary : Hexagone

   Sinds 12 maart nieuwe afleveringen

   De beroemde Franse comedian Fary geeft een speelse draai aan vragen over identiteit, cultuur en meer in het eerste deel van een epische tweedelige stand-upspecial.

  • The Circle Brasil

   Sinds 25 maart nieuwe afleveringen

   Ben je jezelf of speel je een rol? In deze leuke realitystrijd doen onlinespelers hun best te flirten, elkaar te leren kennen en te foppen voor een prijs van R$ 300.000.

  Nieuwe afleveringen op Netflix

  • DC Super Hero Girls

   Sinds 13 maart nieuwe afleveringen

   Supertieners Wonder Woman, Supergirl, Bumblebee, Batgirl, Zatanna en Green Lantern vechten als leerlingen van Metropolis High tegen misdaad, huiswerk en verliefdheid.

  • Dirty Money

   Sinds 11 maart nieuwe afleveringen

   Van wurgleningen tot auto's waarmee is gesjoemeld vanwege uitstoottests: deze serie onderzoekt schaamteloze voorbeelden van hebzucht en corruptie in bedrijven.

  • Élite

   Sinds 13 maart nieuwe afleveringen

   Als drie arbeiderskinderen zich inschrijven bij een exclusieve privéschool in Spanje, leidt de confrontatie tussen de arme en rijke studenten tot een moord.

  • Kingdom

   Sinds 13 maart nieuwe afleveringen

   Als er in een koninkrijk vreemde geruchten gaan over de zieke koning, wordt de kroonprins de enige hoop tegen een mysterieuze plaag die zich verspreidt over het land.

  • On My Block

   Sinds 11 maart nieuwe afleveringen

   In een ruige buurt in Los Angeles wordt de vriendschap van vier intelligente, grappige en streetwise tieners op de proef gesteld wanneer ze naar de middelbare school gaan.

  • Riverdale

   Sinds 12 maart nieuwe afleveringen

   Terwijl Archie en zijn vrienden het nodige meemaken op het gebied van seks, romantiek, school en familie, raken ze verwikkeld in een duister mysterie in Riverdale.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.