Nieuw op Netflix - De nieuwe films en series van deze week (Week 48)

  Lees hier wat er deze week nieuw op Netflix is toegevoegd. Mis geen nieuwe films en series en bekijk ons overzicht van deze week.

  Elke week houden wij je op XGN.nl op de hoogte van de nieuwste Netflix releases. Er verschijnen constant nieuwe films, series en afleveringen op de streamingdienst. Zo kun je nu kijken naar onder andere Instant Family en Midnight at the Magnolia.

  Ook zijn er weer nieuwe series en afleveringen. Het is tijd voor nieuwe afleveringen van onder andere Star Trek Discovery en Virgin River.

  Bekijk hieronder alle nieuwe films en series die deze week op Netflix zijn toegevoegd. En wil je de hele week lang op de hoogte gehouden worden? Houd dan onze speciale pagina in de gaten waardoor je altijd bij bent met wat er nieuw op Netflix is.

  Nieuwe Netflix Original Films

  • Dance Dreams: Hot Chocolate Nutcracker

   Sinds 27 november op Netflix

   Deze documentaire over Debbie Allens carrière volgt haar groep dansstudenten terwijl ze zich voorbereiden op de jaarlijkse opvoering van 'The Hot Chocolate Nutcracker'.

  • Dolly Parton’s Christmas on the Square

   Sinds 22 november op Netflix

   De kerstsfeer is ver te zoeken als een harteloze vrouw land in haar thuisstad probeert te verkopen. Zal ze door muziek, magie en herinneringen van gedachten veranderen?

  • Draken: Reddingsrijders: Feestdagen in Huttsgloren

   Sinds 24 november op Netflix

   De eerste sneeuwval luidt Odinmis in, het Vikingfeest der schenkingen. Door zwaar weer dreigt de traditie niet door te gaan, tenzij de Reddingsrijders in actie komen.

  • El cuaderno de Tomy

   Sinds 24 november op Netflix

   In haar strijd tegen terminale kanker maakt een vrouw voor haar zoon unieke notities over leven, dood en liefde, ter herinnering aan haar. Naar een waargebeurd verhaal.

  • Hillbilly Elegy

   Sinds 24 november op Netflix

   Een rechtenstudent aan Yale keert na een dringend telefoontje terug naar zijn thuisstad in Ohio, waar hij nadenkt over drie generaties van zijn familie en zijn toekomst.

  • Kerst met Toet Toet Cory Carson

   Sinds 27 november op Netflix

   Een bekend ogende vreemdeling met geheugenverlies valt binnen. Cory helpt hem zodat hij zich de magie van kerst herinnert en het feest voor iedereen wordt gered.

  • La Belva

   Sinds 27 november op Netflix

   Een labiele veteraan probeert zijn ontvoerde dochter te redden en laat tijdens zijn speurtocht het beest in zichzelf vrij. Al snel wordt hij zelf verdacht.

  • Mosul

   Sinds 27 november op Netflix

   Een jonge politieagent wordt gered door een afvallige Iraakse militie en besluit met ze mee te vechten tegen ISIS in een verwoest Mosul.

  • Shawn Mendes: In Wonder

   Sinds 23 november op Netflix

   In deze openhartige documentaire volgen we Shawn Mendes tijdens een wereldtournee. Hij vertelt over zijn sterrenstatus, relaties en muzikale toekomst.

  • Shawn Mendes: Live in Concert

   Sinds 27 november op Netflix

   In zijn thuisstad Toronto stort Shawn Mendes zijn hart uit op het podium tijdens een liveoptreden in een stadion vol bewonderende fans.

  • The Call

   Sinds 27 november op Netflix

   Een seriemoordenares belt met een vrouw in hetzelfde huis, maar met een tijdsverschil van 20 jaar. Ze speelt met het leven van de vrouw om haar eigen lot te veranderen.

  • The Christmas Chronicles: Deel twee

   Sinds 27 november op Netflix

   Kate is inmiddels een tiener en niet blij met de nieuwe relatie van haar moeder. Ze loopt weg en belandt op de Noordpool, waar een ondeugende elf Kerstmis wil dwarsbomen.

  • Voces

   Sinds 27 november op Netflix

   Na een tragische gebeurtenis in het nieuwe huis dat hij aan het opknappen is, hoort Daniel een spookachtige roep om hulp. Hij zoekt een beroemde paranormale expert op.

  Nieuwe films op Netflix

  • Christmas with the Kranks

   Sinds 24 november op Netflix

   Vader Luther Krank, moeder Nora Krank en dochter Blair zijn een doodgewoon gezin in een doodgewone straat. Wat hen te wachten staat, is echter allesbehalve doodgewoon.

  • Instant Family

   Sinds 24 november op Netflix

   Een stel dat huizen aankoopt en doorverkoopt, weet zeker dat ze dit nieuwste project aankunnen: de adoptie van drie pleegkinderen. Maar ze lijken in niets op een gezin.

  • Midnight at the Magnolia

   Sinds 25 november op Netflix

   Oude vrienden en radiopresentatoren Maggie en Jack doen net of ze een relatie hebben voor hun families en luisteraars in de hoop dat hun show nationaal wordt uitgezonden.

  • Nobody's Fool

   Sinds 24 november op Netflix

   Een onstuimige ex-gevangene gebruikt haar criminele knowhow om de onlinevriend van haar zus te ontmaskeren en de waarheid over haar ogenschijnlijk perfecte leven.

  Nieuwe series op Netflix

  • Fabulous Lives of Bollywood Wives

   Sinds 27 november nieuwe afleveringen

   In deze serie worden vier uitbundige dames uit de hoge kringen van Bollywood gevolgd terwijl ze samen een balans tussen werk, gezin en vriendschap zoeken.

  • Heartbreak High

   Sinds 27 november nieuwe afleveringen

   De leerlingen van Hartley High School krijgen een spoedcursus over het turbulente tienerleven in deze serie uit de jaren negentig die zich afspeelt in Sydney.

  • ÜberWeihnachten

   Sinds 27 november nieuwe afleveringen

   De aan lager wal geraakte muzikant Bastian is niet bepaald in een feeststemming als hij thuiskomt voor de kerst en met een paar minder leuke verrassingen te maken krijgt.

  Nieuwe afleveringen op Netflix

  • Great Pretender

   Sinds 27 november nieuwe afleveringen

   Makoto Edamura staat bekend als de grootste zwendelaar van Japan. Als hij topcrimineel Laurent Thierry probeert op te lichten, komt hij van een koude kermis thuis.

  • Sugar Rush Christmas

   Sinds 27 november nieuwe afleveringen

   Deze kersteditie van de bakwedstrijd biedt al het lekkers van Sugar Rush, afgewerkt met een dikke toef kerstsfeer.

  • Virgin River

   Sinds 27 november nieuwe afleveringen

   Een verpleegster uit LA wil een nieuwe start maken. Ze verhuist naar een afgelegen stadje in het noorden van Californië en is verrast door wat en wie ze daar aantreft.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.