Reageer en Win: Mortal Kombat 11 Ultimate Edition voor PS4 en Xbox One

  Het is Black Friday en dat betekent dat het ook bijna tijd is voor het weekend. Op deze dag kan je flink besparen op veel elektronica en games, maar met onze prijsvraag kan je het helemaal goedkoop voor jezelf maken. Deze week geven we namelijk Mortal Kombat 11 Ultimate Edition weg voor de PlayStation 4 en Xbox One!

  Winnaars afgelopen week

  Vorige week konden jullie kans maken op Pokémon TCG Vivid Voltage en twee exemplaren van Rox haar boek Schuddebuikend je bed in. Om de eerste prijs te winnen moesten jullie deze week op minimaal drie artikelen reageren en voor de tweede prijs moest je een Instagram post liken en delen.

  De winnaar van Pokémon TCG Vivid Voltage is geworden... svenysven!

  De Instagram-winnaars van Schuddebuikend je bed in zijn geworden... elsketimmers en jwfrijters!

  Van harte gefeliciteerd. Stuur even een mailtje naar r.beentjes@xgn.nl en dan zorgen we ervoor dat je de prijs krijgt opgestuurd!

  Reageer en Win – Mortal Kombat 11 Ultimate Edition

  Liefhebbers van brute gevechten kunnen deze week hun geluk niet op. In samenwerking met Media Tornado geven we namelijk een PS4- en een Xbox One-exemplaar weg van Mortal Kombat 11 Ultimate Edition. Ondanks dat het alweer het elfde deel is in de serie, is Mortal Kombat 11 toegankelijk voor iedereen, met een iets trager, maar nog steeds zeer diepgaand vechtsysteem. In de uitgebreide Story Mode kan je bovendien alle in and outs leren kennen. De Ultimate Edition telt daarnaast alle DLC en een upgrade naar de PlayStation 5 en Xbox Series X. Een perfect begin van je next-gen collectie!

  Om kans te maken op deze mooie prijs moet je voldoen aan de standaard regels. Dat betekent aankomende week minimaal drie keer reageren op verschillende artikelen. Maar je mag natuurlijk ook meer reacties plaatsen!

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter, Instagram en TikTok!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.