Nieuw op Netflix - De nieuwe films en series van deze week (Week 39)

  Lees hier wat er deze week nieuw op Netflix is toegevoegd. Mis geen nieuwe films en series en bekijk ons overzicht van deze week.

  Elke week houden wij je op XGN.nl op de hoogte van de nieuwste Netflix releases. Er verschijnen constant nieuwe films, series en afleveringen op de streamingdienst. Zo kun je nu kijken naar onder andere Fifty Shades Darker en David Attenborough: A Life on Our Planet.

  Ook zijn er weer nieuwe series en afleveringen. Het is tijd voor nieuwe afleveringen van onder andere To The Lake en The 100.

  Bekijk hieronder alle nieuwe films en series die deze week op Netflix zijn toegevoegd. En wil je de hele week lang op de hoogte gehouden worden? Houd dan onze speciale pagina in de gaten waardoor je altijd bij bent met wat er nieuw op Netflix is.

  Nieuwe Netflix Original Films

  • Bigflo & Oli : Presque Trop

   Sinds 8 oktober op Netflix

   Tijdens deze persoonlijke muziekdocumentaire ga je backstage bij het Franse rapduo Bigflo & Oli en volg je de beroemde broers als ze aan een grote tour beginnen.

  • David Attenborough: A Life on Our Planet

   Sinds 4 oktober op Netflix

   Een programmamaker vertelt over zijn leven en de evolutionaire geschiedenis van het leven op aarde, betreurt het verlies van natuur en biedt een toekomstvisie.

  • Ginny Weds Sunny

   Sinds 9 oktober op Netflix

   Een vrijgezel wil graag trouwen, maar wordt steeds door vrouwen afgewezen. Hij probeert een oude vlam voor zich te winnen met hulp uit onverwachte hoek: haar moeder.

  • Hubie Halloween

   Sinds 7 oktober op Netflix

   Hubie is niet de populairste man in Salem, Massachusetts, maar als Halloween echt griezelig wordt, gaat deze goedhartige angsthaas op pad om zijn stad te beschermen.

  • SterrenStraal: Heldin van Halloween

   Sinds 6 oktober op Netflix

   De gulzige kapitein Visbaard steelt al het Halloweensnoepgoed voor zichzelf, maar Sterrenstraal en Boost hebben een paar trucjes achter de hand om de boel te redden!

  • Super Monsters: Dag van de monsters

   Sinds 9 oktober op Netflix

   De Super Monsters vieren Día de los Muertos in Vida's geboorteplaats met haar magische familie, een stel nieuwe monstervriendjes en een spooktastische parade!

  • The Forty-Year-Old Version

   Sinds 9 oktober op Netflix

   De worstelende toneelschrijfster Radha uit New York wordt 40 en hoopt op een doorbraak. Ze vindt nieuwe inspiratie door te beginnen met rappen.

  Nieuwe films op Netflix

  • Fifty Shades Darker

   Sinds 7 oktober op Netflix

   Anastasia start een carrière in de uitgeverswereld terwijl Christian met nieuwe voorwaarden voor hun relatie komt. Maar krachten van buitenaf dreigen ze te vermorzelen.

  Nieuwe series op Netflix

  • Bad Boy Billionaires: India

   Sinds 5 oktober nieuwe afleveringen

   Deze docuserie onderzoekt de hebzucht, fraude en corruptie die de opkomst en uiteindelijke ondergang van de meest beruchte tycoons uit India teweegbrachten.

  • Deaf U

   Sinds 9 oktober nieuwe afleveringen

   In deze realityserie deelt een hechte groep dove en slechthorende studenten verhalen en verkent het leven op de Gallaudet University.

  • Glow Up

   Sinds 8 oktober nieuwe afleveringen

   In deze wedstrijd gaan aankomende make-upartiesten kleurrijke uitdagingen aan om een carrière in de schoonheidsindustrie te winnen.

  • The Haunting of Bly Manor

   Sinds 9 oktober nieuwe afleveringen

   'Dood' betekent niet 'weg'. Een au pair komt terecht in een afgrond vol angstaanjagende geheimen in deze gothic romance van de maker van 'The Haunting of Hill House'.

  • To the Lake

   Sinds 7 oktober nieuwe afleveringen

   Het einde van de beschaving dreigt door een vreselijke ziekte. Een groep mensen zet hun leven, liefde en menselijkheid op het spel in een wrede strijd om te overleven.

  Nieuwe afleveringen op Netflix

  • Bakugan: Battle Planet

   Sinds 7 oktober nieuwe afleveringen

   Dan Kouzo en zijn vrienden krijgen een hechte band met geheimzinnige wezens, de Bakugan, en vechten tegen duistere krachten die de wereld willen veroveren.

  • Fast & Furious Spionnenracers

   Sinds 9 oktober nieuwe afleveringen

   Een overheidsinstantie zet tienerchauffeur Tony Toretto en zijn avontuurlijke vrienden in om in het criminele straatracecircuit te infiltreren als undercoverspionnen.

  • The 100

   Sinds 6 oktober nieuwe afleveringen

   Een eeuw nadat een nucleaire apocalyps de aarde verwoestte, worden 100 bewoners van een ruimtestation teruggestuurd om te onderzoeken of de planeet weer bewoonbaar is.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.