Launch trailer Xbox Series X en S toont Halo Infinite en Assassin's Creed Valhalla

  Nog maar een maandje wachten en dan worden de Xbox Series X en S gelanceerd. Microsoft heeft daarom nu de launch trailer getoond, waarin onder andere Halo Infinite en Assassin’s Creed Valhalla voorbij komen.

  Microsoft

  Nog voordat de releasedatum van de PlayStation 5 was aangekondigd, kwam Sony al met reclames voor haar next-gen console. Nu het een maand voor release is, vindt Microsoft het ook wel een keer tijd worden om haar next-gen consoles aan het grote publiek te tonen. Het Amerikaanse bedrijf is daarom gekomen met de launch trailer voor de Xbox Series X en S.

  In de trailer zien we Daniel Kaluuya (bekend van zijn rollen Get Out en Black Panther) die zich klaarmaakt voor een potje gamen op de nieuwe Xbox console. Een rustige sessie wordt het niet, want al meteen wordt hij meerdere werelden ingetrokken, die binnenkort te spelen zijn op de Xbox Series X en S. Zo zien we bijvoorbeeld Assassin’s Creed Valhalla voorbij komen, die meteen op release speelbaar zal zijn op de next-gen console. Opvallend genoeg wordt ook uitgebreid Halo Infinite getoond, terwijl die game juist uitgesteld is tot ergens in 2021.

  Release van Xbox Series X en S nabij

  De next-gen consoles van Microsoft komen allebei uit op 10 november. De Xbox Series X zal het vlaggenschip zijn met ondersteuning voor 4K en 120 fps, terwijl de Xbox Series S games kan upscalen naar 1440p en ook ondersteuning heeft voor 120 fps. De Series S zal alleen geen disc tray hebben, waardoor het een perfecte machine is voor de Xbox Game Pass. Heb jij één van de twee consoles besteld voor bij de launch?

  Halo Infinite

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.