Reageer en Win: drie genomineerde bordspellen!

  Door het coronavirus moeten de meeste Nederlanders weer thuiswerken en zoveel mogelijk sociaal contact vermijden. De ideale tijd om weer van bordspellen te gaan genieten en dat komt goed uit, want in de Reageer en Win van deze week geven we drie genomineerde bordspellen weg!

  Story Factory

  Winnaars afgelopen week

  Vorige week konden jullie kans maken op een setje van Trust, met een keyboard en draadloze muis. Om deze prijs te winnen moesten jullie deze week op minimaal drie artikelen reageren.

  De winnaar van de draadloze muis en keyboard is geworden... Loebix!

  Van harte gefeliciteerd. Stuur even een mailtje naar r.beentjes@xgn.nl en dan zorgen we ervoor dat je de prijs krijgt opgestuurd!

  Reageer en Win – Drie genomineerde bordspellen

  We moeten ons weer massaal thuis gaan vermaken door het coronavirus, maar wees niet getreurd. In samenwerking met Media Tornado mogen we namelijk drie bordspellen weggeven die genomineerd zijn voor Speelgoed van het Jaar! De bordspellen waar je kans op kans maken zijn: Black Stories Uni Edition, De Crew en Herrlof! Vergeet in je reactie niet aan te geven welk spel je graag wil winnen. Wil je bovendien kans maken op nog meer bordspellen, stem dan ook zeker op jouw favoriete Speelgoed van het Jaar 2020. Iedereen die zijn of haar stem uitbrengt, maakt namelijk ook nog eens kans op het bordspel waarop is gestemd!

  Om kans te maken op deze mooie prijs moet je voldoen aan de standaard regels. Dat betekent aankomende week minimaal drie keer reageren op verschillende artikelen. Maar je mag natuurlijk ook meer reacties plaatsen!

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter, Instagram en TikTok!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.