Nieuw op Netflix - De nieuwe films en series van deze week (Week 37)

  Lees hier wat er deze week nieuw op Netflix is toegevoegd. Mis geen nieuwe films en series en bekijk ons overzicht van deze week.

  Elke week houden wij je op XGN.nl op de hoogte van de nieuwste Netflix releases. Er verschijnen constant nieuwe films, series en afleveringen op de streamingdienst. Zo kun je nu kijken naar onder andere Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald en Enola Holmes.

  Ook zijn er weer nieuwe series en afleveringen. Het is tijd voor nieuwe afleveringen van onder andere Undercover, Ratched, iZombie en meer.

  Bekijk hieronder alle nieuwe films en series die deze week op Netflix zijn toegevoegd. En wil je de hele week lang op de hoogte gehouden worden? Houd dan onze speciale pagina in de gaten waardoor je altijd bij bent met wat er nieuw op Netflix is.

  Nieuwe Netflix Original Films

  • A Love Song for Latasha

   Sinds 21 september op Netflix

   De dood van Latasha Harlins leidde mede tot de opstand in Los Angeles in 1992. Deze documentaire geeft een indringend beeld van het leven en de dromen van de 15-jarige.

  • Enola Holmes

   Sinds 23 september op Netflix

   De onbevreesde tiener Enola Holmes zoekt haar vermiste moeder en gebruikt haar speurderstalent om grote broer Sherlock te slim af te zijn en een gevluchte lord te helpen.

  Nieuwe films op Netflix

  • Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

   Sinds 25 september op Netflix

   De duistere tovenaar Grindelwald wint terrein en Perkamentus laat Newt Scamander naar een ​​tiener zoeken die met zijn mysterieuze aandoening het tij zou kunnen keren.

  • Fukushima 50

   Sinds 23 september op Netflix

   Dappere werkers in de frontlinie riskeren hun leven om de ramp te bestrijden met de Fukushima-kerncentrale, veroorzaakt door de aardbeving en tsunami in Tohoku van 2011.

  • Kiss the Ground

   Sinds 22 september op Netflix

   Wetenschappers en betrokken beroemdheden laten zien hoe de grond van de aarde de sleutel kan zijn in de strijd tegen klimaatverandering en voor het behoud van de planeet.

  Nieuwe series op Netflix

  • Mighty Express

   Sinds 22 september nieuwe afleveringen

   Maak een ritje met de Mighty Express, een team van treinen en hun kindervriendjes die problemen op het spoor overwinnen door snel na te denken en samen te werken!

  • RIDE ON TIME

   Sinds 25 oktober nieuwe afleveringen

   Deze onthullende docuserie van producent Johnny's duikt diep in de prachtige wereld van de beste Japanse boybands.

  • Rohwedder: Einigkeit und Mord und Freiheit

   Sinds 25 september nieuwe afleveringen

   Deze docuserie onderzoekt de moord op politicus Detlev Rohwedder in 1991, een onopgelost mysterie ten tijde van de tumultueuze hereniging van Duitsland.

  • Sneakerheads

   Sinds 25 september nieuwe afleveringen

   Familieman Devin raakt weer geobsedeerd door sneakers nadat zijn vriend Bobby hem heeft overgehaald om met het nodige gesjacher een mythisch paar sportschoenen te scoren.

  • The Playbook

   Sinds 22 september nieuwe afleveringen

   Coaches met kampioenschappen op hun palmares delen hun aanpak voor succes in sport en in het leven in deze beschouwende en inspirerende documentaireserie.

  • The School Nurse Files

   Sinds 25 september nieuwe afleveringen

   Een zuster met een vreemde gave zwaait haar lichtgevende zwaard door donkere hoeken van een middelbare school. Ze beschermt studenten tegen monsters die alleen zij ziet.

  Nieuwe afleveringen op Netflix

  • iZombie

   Sinds 19 september nieuwe afleveringen

   Liv zou een schitterende dokter geworden zijn, maar nu is ze een zombie die zich voedt met menselijke hersenen. Die stellen haar echter in staat moordenaars te vinden.

  • Jack Whitehall: Travels with My Father

   Sinds 22 september nieuwe afleveringen

   De joviale comedian Jack Whitehall en zijn stijve vader Michael maken bijzondere, grappige reizen naar vreemde landen om hun band te versterken.

  • Kleine Bheem

   Sinds 25 september nieuwe afleveringen

   De grenzeloze nieuwsgierigheid en buitengewone kracht van een onschuldige dreumes leiden tot kattenkwaad en avonturen in zijn kleine Indiase dorpje.

  • The Chef Show

   Sinds 24 september nieuwe afleveringen

   Schrijver, regisseur en foodie Jon Favreau en chef-kok Roy Choi onderzoeken gerechten binnen en buiten de keuken, samen met ervaren chef-koks en beroemde vrienden.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.