Nieuw op Netflix - De nieuwe films en series van deze week (Week 36)

  Lees hier wat er deze week nieuw op Netflix is toegevoegd. Mis geen nieuwe films en series en bekijk ons overzicht van deze week.

  Elke week houden wij je op XGN.nl op de hoogte van de nieuwste Netflix releases. Er verschijnen constant nieuwe films, series en afleveringen op de streamingdienst. Zo kun je nu kijken naar Mission Impossible: Rogue Nation.

  Ook zijn er weer nieuwe series en afleveringen. Het is tijd voor nieuwe afleveringen van onder andere The 100, Baby, Signs en Undercover.

  Bekijk hieronder alle nieuwe films en series die deze week op Netflix zijn toegevoegd. En wil je de hele week lang op de hoogte gehouden worden? Houd dan onze speciale pagina in de gaten waardoor je altijd bij bent met wat er nieuw op Netflix is.

  Nieuwe Netflix Original Films

  • Bucin

   Sinds 18 september op Netflix

   Vier vrienden krijgen les van een liefdesgoeroe die hen ertoe aanzet hun relaties in twijfel te trekken, maar dan blijkt dat ze een verborgen agenda heeft.

  • Dolly Kitty Aur Woh Chamakte Sitare

   Sinds 18 september op Netflix

   Een gedesillusioneerde vrouw in Delhi en haar pas gearriveerde nicht leren omgaan met hun belastende geheimen, dromen en verstoorde relatie op de weg naar vrijheid.

  • El practicante

   Sinds 16 september op Netflix

   Ángel kan zijn nieuwe leven in een rolstoel niet aan en ontwikkelt een dodelijke obsessie voor de vrouw die hem verliet. Hij bedenkt een sinister wraakplan.

  • GIMS

   Sinds 17 september op Netflix

   Deze documentaire volgt van dichtbij de populaire rapper Gims in het jaar dat voorafging aan zijn grootse optreden in het Stade de France in 2019.

  • Hope Frozen: A Quest to Live Twice

   Sinds 15 september op Netflix

   Een Thaise wetenschapper en zijn gezin besluiten hun dierbare, stervende peuter met cryotechnologie in te vriezen. Deze aangrijpende documentaire volgt hun inspanningen.

  • Michael McIntyre: Showman

   Sinds 15 september op Netflix

   De charmante comedian Michael McIntyre praat in deze stand-upspecial over familie, technologie, haaien, accenten en die keer dat hij dacht dat hij een wereldleider was.

  • The Devil All The Time

   Sinds 16 september op Netflix

   In een afgelegen naoorlogs stadje vol corruptie en geweld wil een jonge man zijn dierbaren beschermen, maar hij wordt omringd door lugubere types.

  Nieuwe films op Netflix

  • Go Fish

   Sinds 16 september op Netflix

   Een moedige papegaaivis en zijn vriendjes moeten de bron vinden van een vieze, zwarte smurrie die zich door de oceaan verspreidt en hun koraalrif bedreigt.

  • Mission: Impossible - Rogue Nation

   Sinds 16 september op Netflix

   Wanneer het IMF wordt ontbonden, beginnen Ethan Hunt en zijn bondgenoten een eigen oorlog tegen het Syndicaat, een groep afvallige spionnen die de wereld wil vernietigen.

  • Saheb Biwi Aur Gangster Returns

   Sinds 18 september op Netflix

   Het plan van een edelman om te hertrouwen komt in handen van zijn listige eerste vrouw en een wraaklustige rivaal, met driehoeksverhoudingen en snode plannen tot gevolg.

  Nieuwe series op Netflix

  • Challenger

   Sinds 16 september nieuwe afleveringen

   Ingenieurs, officials en de families van de bemanningsleden vertellen over de ramp met de spaceshuttle Challenger in 1986 en de nasleep ervan.

  • Close Enough

   Sinds 14 september nieuwe afleveringen

   In deze animatieserie voor volwassenen probeert een echtpaar cool te blijven terwijl ze van feestende twintigers veranderen in dertigers die worstelen met ouderschap.

  • Das letzte Wort

   Sinds 17 september nieuwe afleveringen

   Een vrouw wordt onverwacht weduwe en hervindt haar levenslust als ze grafredenaar wordt, terwijl ze haar weg zoekt in een existentieel landschap van dood, rouw en liefde.

  • Dragon's Dogma

   Sinds 17 september nieuwe afleveringen

   Ethan is nu een Herrezene en gaat achter de draak aan die zijn hart heeft gestolen. Maar na elke strijd met een demon verliest hij iets van zijn menselijkheid.

  • Izzy's Koala World

   Sinds 15 september nieuwe afleveringen

   Op het Australische Magnetic Island redden de jonge koalaverzorgster Izzy Bee en haar familie schattige dieren in nood en helpen ze om terug te keren naar de natuur.

  • Jurassic World: Kamp Krijtastisch

   Sinds 18 september nieuwe afleveringen

   Zes tieners zijn uitgenodigd in een hypermodern avonturenkamp op Isla Nublar. Als de dinosauriërs uitbreken, moeten de kampeerders samenwerken om te overleven.

  • Ratched

   Sinds 18 september nieuwe afleveringen

   In 1947 begint Mildred Ratched als verpleegkundige bij een vooraanstaand psychiatrisch ziekenhuis. Maar onder haar stijlvolle uiterlijk gaat een duistere kant schuil.

  • Sing On! USA

   Sinds 16 september nieuwe afleveringen

   In deze leuke, dynamische muziekwedstrijd met presentator Tituss Burgess zingen deelnemers met hart en ziel en proberen ze de juiste noten te raken om $ 60.000 te winnen.

  • The American Barbecue Showdown

   Sinds 18 september nieuwe afleveringen

   De acht beste pitmasters van het land strijden om barbecuekampioen van Amerika te worden in een fanatieke, maar vriendelijke competitie.

  Nieuwe afleveringen op Netflix

  • Baby

   Sinds 16 september nieuwe afleveringen

   Twee tieners uit het rijke deel van Rome zijn hun familie en klasgenoten beu. Ze voelen zich aangetrokken tot de onderwereld van de stad en gaan een dubbelleven leiden.

  • Criminal: UK

   Sinds 16 september nieuwe afleveringen

   Binnen de muren van een verhoorkamer ondervragen Londense rechercheurs drie verdachten, die elk beschuldigd worden van een ernstig misdrijf. Maar de tijd dringt.

  • Las crónicas del taco

   Sinds 15 september nieuwe afleveringen

   Veel van de populairste tacostijlen hebben een lange, veelal onbekende geschiedenis. Verken een aantal van deze stijlen in dit interessante, heerlijke voedselavontuur.

  • MeatEater

   Sinds 16 september nieuwe afleveringen

   Jager, auteur, kok en natuurbeschermer Steven Rinella reist naar de meest afgelegen, mooiste gebieden ter wereld en zet wild uit de natuur op tafel.

  • Signs

   Sinds 16 september nieuwe afleveringen

   Als de moord op een vrouw gelijkenis vertoont met een tien jaar oude onopgeloste zaak, moet een nieuwe politiechef de stilte verbreken waarin een bergstadje is verzonken.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.