Nieuw op Netflix - De nieuwe films en series van deze week (Week 31)

  Lees hier wat er deze week nieuw op Netflix is toegevoegd. Mis geen nieuwe films en series en bekijk ons overzicht van deze week.

  Elke week houden wij je op XGN.nl op de hoogte van de nieuwste Netflix releases. Er verschijnen constant nieuwe films, series en afleveringen op de streamingdienst. Zo kun je nu kijken naar Project Power, The Invention of Lying en Timetrap.

  Ook zijn er weer nieuwe series en afleveringen. Het is tijd voor nieuwe afleveringen van onder andere The 100, Dirty John en 3%.

  Bekijk hieronder alle nieuwe films en series die deze week op Netflix zijn toegevoegd. En wil je de hele week lang op de hoogte gehouden worden? Houd dan onze speciale pagina in de gaten waardoor je altijd bij bent met wat er nieuw op Netflix is.

  Nieuwe Netflix Original Films

  • De Octonauten en de grotten van Sac Actun

   Sinds 14 augustus op Netflix

   De Octonauten gaan op onderwateravontuur in een paar uitdagende grotten. Ze willen een octopusvriendje helpen om terug naar de Caribische Zee te komen.

  • Fearless

   Sinds 14 augustus op Netflix

   Een jonge gamer wordt gedwongen ​​fulltime babysitter te worden als zijn favoriete videogame drie superkrachtige baby's vanuit de ruimte in zijn achtertuin laat vallen.

  • GUNJAN SAXENA : The Kargil Girl

   Sinds 12 augustus op Netflix

   Kapitein Gunjan Saxena schrijft geschiedenis als ze haar vliegeniersdroom waarmaakt en de eerste vrouwelijke Indiase gevechtspiloot in het Kargil-conflict wordt.

  • Project Power

   Sinds 14 augustus op Netflix

   Een ex-soldaat, een tiener en een agent treffen elkaar in New Orleans. Ze zoeken de herkomst van een gevaarlijke nieuwe pil die gebruikers tijdelijk superkrachten geeft.

  • Rob Schneider: Asian Momma, Mexican Kids

   Sinds 11 augustus op Netflix

   Voormalig 'Saturday Night Live'-ster Rob Schneider keert terug op het podium en geeft in deze stand-upspecial zijn kijk op het leven, de liefde en dinosaurusdromen.

  • Une fille facile

   Sinds 13 augustus op Netflix

   Een tienermeisje voelt zich aangetrokken tot het genotszuchtige leven van haar nicht tijdens een zomer in Cannes. Ze leert zichzelf en haar normen en waarden kennen.

  Nieuwe films op Netflix

  • Beyond the Boundary: ICC Women's T20 World Cup Australia 2020

   Sinds 14 augustus op Netflix

   Deze serie met hoogtepunten uit het toernooi van 2020 werpt een blik op de wereldwijde showcase voor vrouwencricket: het ICC Wereldkampioenschap Twenty20 voor vrouwen.

  • Onze Jongens In Miami

   Sinds 14 augustus op Netflix

   De pas gescheiden Jorrit en zijn beste vriend Bas gaan naar Florida om een ​​stripclub te openen, maar stuiten op een vastgoedmagnaat waar ze het tegen moeten opnemen.

  • The Invention of Lying

   Sinds 14 augustus op Netflix

   In een wereld waar niemand liegt, wordt een filmschrijver beroemd en rijk - en krijgt hij wellicht het meisje van zijn dromen - door dingen te zeggen die niet waar zijn.

  • Time Trap

   Sinds 14 augustus op Netflix

   Een groep studenten is op zoek naar hun vermiste professor in de archeologie en ontdekt een grot waar de tijd anders verstrijkt dan aan de oppervlakte.

  Nieuwe series op Netflix

  • (Un)Well

   Sinds 12 augustus nieuwe afleveringen

   Deze docuserie gaat dieper in op de lucratieve wellnesssector, die gezondheid en genezing belooft. Maar maken de producten die beloften waar?

  • El robo del siglo

   Sinds 14 augustus nieuwe afleveringen

   In 1994 bereidt een team dieven een ambitieuze overval voor om miljoenen te stelen van de Colombiaanse centrale bank. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.

  • GAME ON: A Comedy Crossover Event

   Sinds 10 augustus nieuwe afleveringen

   Werelden botsen in dit speciale evenement met bekende gezichten, verrassende cameo's en verhalen over pittige concurrentie uit vier verschillende comedyseries.

  • Teenage Bounty Hunters

   Sinds 14 augustus nieuwe afleveringen

   De tweelingzussen Sterling en Blair zoeken een balans tussen het tienerleven op een eliteschool in het zuiden en een onwaarschijnlijke nieuwe carrière als premiejagers.

  Nieuwe afleveringen op Netflix

  • 3%

   Sinds 14 augustus nieuwe afleveringen

   In een toekomst waarin de elite op een paradijselijk eiland woont ver van de overbevolkte krottenwijken krijg je één kans om je bij deze 3% van de bevolking te voegen.

  • Dirty John

   Sinds 14 augustus nieuwe afleveringen

   Als liefde zich van een lelijke kant laat zien en vertrouwen omslaat in manipulatie, kan er in deze waargebeurde misdaadserie van alles gebeuren. Zelfs moord.

  • Greenleaf

   Sinds 12 augustus nieuwe afleveringen

   Hoewel leden van de Greenleaf-familie een megakerk in Memphis runnen, zijn hun zaken en hun persoonlijke leven vergeven van hebzucht, overspel en andere zonden.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.