Nieuw op Netflix - De nieuwe films en series van deze week (Week 3)

  Lees hier wat er deze week nieuw op Netflix is toegevoegd. Mis geen nieuwe films en series en bekijk ons overzicht van deze week.

  Elke week houden wij je op XGN.nl op de hoogte van de nieuwste Netflix releases. Er verschijnen constant nieuwe films, series en afleveringen op de streamingdienst. Zo kun je nu kijken naar onder andere Come Away en Sightless.

  Ook zijn er weer nieuwe series en afleveringen. Het is tijd voor nieuwe afleveringen van onder andere Riverdale, Fate: The Winx Saga en Dawson's Creek.

  Bekijk hieronder alle nieuwe films en series die deze week op Netflix zijn toegevoegd. En wil je de hele week lang op de hoogte gehouden worden? Houd dan onze speciale pagina in de gaten waardoor je altijd bij bent met wat er nieuw op Netflix is.

  Nieuwe Netflix Original Films

  • Salir del ropero

   Sinds 22 januari op Netflix

   Twee vrouwen van in de 70 besluiten uit de kast te komen tegenover hun familie en te trouwen. Dit leidt tot chaos en brengt de verloving van een kleindochter in gevaar.

  • The White Tiger

   Sinds 22 januari op Netflix

   De ambitieuze chauffeur van een rijke Indiase familie gebruikt zijn verstand en sluwheid om te ontsnappen aan armoede en ondernemer te worden. Gebaseerd op de bestseller.

  Nieuwe films op Netflix

  • Come Away

   Sinds 22 januari op Netflix

   Nog voor Wonderland en Neverland gaan Alice en haar broer Peter helemaal op in hun fantasieën. Samen met hun ouders krijgen ze te maken met een tragedie.

  • RBG

   Sinds 20 januari op Netflix

   Deze hartverwarmend, vrolijke docu gaat over het leven van Ruth Bader Ginsberg, een rechter van het Hooggerechtshof die baanbrekend werk heeft verricht voor vrouwen.

  • Sightless

   Sinds 20 januari op Netflix

   Een voormalige violiste herstelt van een aanval die haar blind heeft gemaakt. Ze begint de nieuwe mensen in haar leven en hun verdachte gedrag te wantrouwen.

  • The House with a Clock in Its Walls

   Sinds 19 januari op Netflix

   Een wees, zijn tovenaarsoom en hun gekke buurvrouw moeten een klok vinden die zit verstopt in de muren van hun landhuis, voordat deze kwaad kan aanrichten.

  • Tully

   Sinds 17 januari op Netflix

   Marlo worstelt met een pasgeboren baby en aanvaardt een cadeau om een kindermeisje voor de nacht in te huren. Deze Tully blijkt meer te zijn dan een hulpje voor moeder.

  Nieuwe series op Netflix

  • Fate: The Winx Saga

   Sinds 22 januari nieuwe afleveringen

   Deze tieners zijn vastbesloten om hun toverkrachten te perfectioneren. Op de magische kostschool Alfea leren ze omgaan met rivaliteit, romantiek en het bovennatuurlijke.

  • Madre solo hay dos

   Sinds 20 januari nieuwe afleveringen

   Nadat ze hebben ontdekt dat hun baby's bij de geboorte zijn verwisseld, bedenken twee vrouwen een plan voor hun nieuwe leven: ze vormen één bijzonder gezin.

  • Spycraft

   Sinds 20 januari nieuwe afleveringen

   Spionagewerk is een serieuze zaak. Mettertijd zijn de tools en technologieën die ervoor zijn ontwikkeld, net zo belangrijk geworden als de spionnen zelf.

  Nieuwe afleveringen op Netflix

  • Blown Away

   Sinds 22 januari nieuwe afleveringen

   Tien meesterglasblazers halen in deze proeven alles uit de kast om kans te maken op 60.000 dollar aan prijzengeld en de kampioenstitel.

  • Busted!

   Sinds 22 januari nieuwe afleveringen

   In elke aflevering lossen zeven speurneuzen verschillende mysteries op en komen ze steeds dichter bij het antwoord op de grote vraag: wat is er gebeurd met Project D?

  • Dawson's Creek

   Sinds 16 januari nieuwe afleveringen

   De hechte tieners Dawson, Joey, Pacey en Jen ervaren de pieken en dalen van de middelbare school en de buitenwereld, gedreven door dromen, verlangens en non-stop drama.

  • Dix pour cent

   Sinds 22 januari nieuwe afleveringen

   Na een onverwachte crisis doen agenten van een bekend agentschap in Parijs hun uiterste best om hun beroemde cliënten tevreden te houden en hun bedrijf te redden.

  • Hallo Ninja

   Sinds 19 januari nieuwe afleveringen

   Beste maatjes Wesley en Georgie en hun malle kat Pretzel veranderen in ninja's en betreden een magische wereld waarin ze de boel redden en problemen oplossen.

  • Jurassic World: Kamp Krijtastisch

   Sinds 22 januari nieuwe afleveringen

   Zes tieners zijn uitgenodigd in een hypermodern avonturenkamp op Isla Nublar. Als de dinosauriërs uitbreken, moeten de kampeerders samenwerken om te overleven.

  • Riverdale

   Sinds 22 januari nieuwe afleveringen

   Terwijl Archie en zijn vrienden het nodige meemaken op het gebied van seks, romantiek, school en familie, raken ze verwikkeld in een duister mysterie in Riverdale.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.