Nieuw op Netflix - De nieuwe films en series van deze week (Week 29)

  Lees hier wat er deze week nieuw op Netflix is toegevoegd. Mis geen nieuwe films en series en bekijk ons overzicht van deze week.

  Elke week houden wij je op XGN.nl op de hoogte van de nieuwste Netflix releases. Er verschijnen constant nieuwe films, series en afleveringen op de streamingdienst. Zo kun je nu kijken naar Zombieland: Double Tap en Seriously Single.

  Ook zijn er weer nieuwe series en afleveringen. Het is tijd voor nieuwe afleveringen van onder andere Good Girls en Spongebob staat nu op Netflix.

  Bekijk hieronder alle nieuwe films en series die deze week op Netflix zijn toegevoegd. En wil je de hele week lang op de hoogte gehouden worden? Houd dan onze speciale pagina in de gaten waardoor je altijd bij bent met wat er nieuw op Netflix is.

  Nieuwe Netflix Original Films

  • Hejter

   Sinds 29 juli op Netflix

   Een listige jongeman heeft succes in de duistere wereld van lasterpraktijken via social media, maar zijn virtuele gif heeft al snel nare gevolgen in het echte leven.

  • Raat Akeli Hai

   Sinds 31 juli op Netflix

   Een pas getrouwde huisbaas is vermoord. Het onderzoek door een zonderlinge agent wordt bemoeilijkt door de geslotenheid van de familie en zijn eigen tweestrijd.

  • Seriously Single

   Sinds 31 juli op Netflix

   Haar ongebonden, beste vriendin moedigt haar aan om haar vrijgezellenbestaan te omarmen. Maar deze vrouw snakt naar verbinding en kan haar laatste relatie niet vergeten.

  • Sugar High

   Sinds 31 juli op Netflix

   In deze spin-offspecial van 'Sugar Rush' strijden getalenteerde suikerartiesten om 10.000 dollar in twee rondes: snoepgoed en suikersculptuur.

  • The Speed Cubers

   Sinds 29 juli op Netflix

   Deze documentaire legt de buitengewoon verrassende ontwikkelingen vast in de levensverhalen van Rubik's Cube- kampioenen Max Park en Feliks Zemdegs.

  Nieuwe films op Netflix

  • Double World

   Sinds 25 juli op Netflix

   De jonge dorpsbewoner Dong Yilong wil zijn clan eer aandoen en maakt een gevaarlijke reis om deel te nemen aan een toernooi dat krijgers selecteert voor de strijd.

  • Zombieland: Double Tap

   Sinds 25 juli op Netflix

   De vier zombiebestrijders keren terug en kampen, naast allerlei familiedrama, met een nieuw soort ondoden tijdens hun zoektocht naar meer overlevenden.

  Nieuwe series op Netflix

  Nieuwe afleveringen op Netflix

  • Good Girls

   Sinds 26 juli nieuwe afleveringen

   Drie voorstedelijke moeders orkestreren een overval op een plaatselijke supermarkt om financieel uit het slop te komen en onafhankelijk te worden. En dat doen ze samen.

  • Inside the World’s Toughest Prisons

   Sinds 29 juli nieuwe afleveringen

   Onderzoeksjournalisten laten zich vrijwillig opsluiten in de gewelddadigste gevangenissen ter wereld, waar intimidatie en wreedheid heersen.

  • Last Chance U

   Sinds 28 juli nieuwe afleveringen

   Deze topsporters met een problematisch verleden zien junior college-football als een laatste kans om hun leven te veranderen en hun dromen te verwezenlijken.

  • SpongeBob SquarePants

   Sinds 25 juli nieuwe afleveringen

   Vanuit zijn ananashuis op de zeebodem beleeft SpongeBob onvergetelijke avonturen met zijn vrienden, waaronder zijn miauwende huisdierslak Gerrit.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.