Nieuw op Netflix - De nieuwe films en series van deze week (Week 27)

  Lees hier wat er deze week nieuw op Netflix is toegevoegd. Mis geen nieuwe films en series en bekijk ons overzicht van deze week.

  Elke week houden wij je op XGN.nl op de hoogte van de nieuwste Netflix releases. Er verschijnen constant nieuwe films, series en afleveringen op de streamingdienst. Zo kun je nu kijken naar Along Came a Spider en Patriots Day.

  Ook zijn er weer nieuwe series en afleveringen. Het is tijd voor nieuwe afleveringen van onder andere Cursed, The 100 en Snowpiercer.

  Bekijk hieronder alle nieuwe films en series die deze week op Netflix zijn toegevoegd. En wil je de hele week lang op de hoogte gehouden worden? Houd dan onze speciale pagina in de gaten waardoor je altijd bij bent met wat er nieuw op Netflix is.

  Nieuwe Netflix Original Films

  • Cinderela Pop

   Sinds 13 juli op Netflix

   Een sterk onafhankelijke tiener-dj die teleurgesteld is in de liefde, is vastbesloten om haar eigen weg te volgen, totdat een popster voor haar geweldige mix valt.

  • Fatal Affair

   Sinds 17 juli op Netflix

   Een advocate raakt verstrikt in een sinister kat-en-muisspel als een drankje met een oude vriend escaleert in een obsessie die iedereen van wie ze houdt in gevaar brengt.

  • Father Soldier Son

   Sinds 17 juli op Netflix

   Nadat een alleenstaande vader zwaargewond is geraakt in Afghanistan, komen hij en zijn zonen terecht in een leven van opoffering en een zoektocht naar verzoening.

  • Gli Infedeli

   Sinds 17 juli op Netflix

   Deze verzameling verhalen laat de rare sprongen zien - van overdreven leugens tot sexy verrassingen - van verschillende mannen die moeite hebben met trouw en relaties.

  • On est ensemble

   Sinds 14 juli op Netflix

   Activisten over de hele wereld strijden tegen onrecht en sturen aan op sociale verandering in deze documentaire over hun deelname aan de muziekvideo 'Solidarité'.

  • Urzila Carlson: Overqualified Loser

   Sinds 14 juli op Netflix

   Stand-upcomedian Urzila Carlson laat haar publiek gieren met haar ideeën over een nieuwe cast voor The Biggest Loser, spijt van sekstapes en katers van wijn in een doos.

  Nieuwe films op Netflix

  • Along Came a Spider

   Sinds 17 juli op Netflix

   Wanneer een meisje wordt ontvoerd van een prestigieuze school, neemt een rechercheur de zaak aan en werkt samen met een jonge beveiligingsagente.

  • Patriots Day

   Sinds 12 juli op Netflix

   Een stoere politieman heeft strafdienst bij de Boston Marathon en helpt bij het opsporen van degenen die verantwoordelijk waren voor de bomaanslag die het land schokte.

  Nieuwe series op Netflix

  • Abby Hatcher

   Sinds 14 juli nieuwe afleveringen

   Een lief meisje helpt haar Fuzzly-vrienden in het hotel van haar familie om gevoelens te verkennen, ongelukjes op te lossen en hun speciale eigenaardigheden te omarmen.

  • Boca a Boca

   Sinds 17 juli nieuwe afleveringen

   Op een school in een landelijke, afgelegen gemeenschap van veehouders raken gezinnen in paniek als tieners een mysterieuze 'kusziekte' krijgen, die zich snel verspreidt.

  • Cursed

   Sinds 17 juli nieuwe afleveringen

   Gewapend met mysterieuze krachten en een legendarisch zwaard begint de jonge rebel Nimue samen met de charmante huurling Arthur aan een missie om haar volk te redden.

  • Indian Matchmaking

   Sinds 17 juli nieuwe afleveringen

   Matchmaker Sima Taparia helpt klanten in de VS en India bij hun gearrangeerde huwelijken en biedt een kijkje achter de schermen van dit gebruik in de moderne tijd.

  • Oscuro deseo

   Sinds 17 juli nieuwe afleveringen

   Een noodlottig weekendje weg leidt voor de getrouwde Alma tot hartstocht, eindigt in tragedie en brengt haar ertoe de waarheid over haar naasten in twijfel te trekken.

  • Skin Decision: Before and After

   Sinds 17 juli nieuwe afleveringen

   Huid- en beautyexpert zuster Jamie en plastisch chirurg dr. Sheila Nazarian gebruiken de nieuwste ingrepen om hun klanten de beste versie van zichzelf te laten worden.

  • Sunny Bunnies

   Sinds 17 juli nieuwe afleveringen

   Pluizige konijntjes springen in het volle zonlicht wilde avonturen binnen. Ze zoeken oplossingen, maken plezier en zijn soms ondeugend, overal waar licht is.

  • The Business of Drugs

   Sinds 14 juli nieuwe afleveringen

   Om de oorsprong en de ware impact van de drugshandel te begrijpen, onderzoekt een voormalige CIA-analiste de handel achter zes verboden middelen.

  Nieuwe afleveringen op Netflix

  • Snowpiercer

   Sinds 13 juli nieuwe afleveringen

   De aarde is bevroren. De laatste overlevende mensen wonen in een lange trein die de wereld rondcirkelt en zoeken balans ​​te midden van de spanningen aan boord.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.