Welke film hoop jij als eerste in de bioscoop te zien?

  De maatregelen rondom het coronavirus worden mondjesmaat versoepeld. Dat betekent niet alleen dat we weer naar de kapper mogen, maar ook dat de bioscopen zoals Pathé weer open gaan. Dat nodigt uit om een filmpje te pakken. Wij vroegen de redactie welke film zij als eerste in de bioscoop hopen te zien. Daarbij zijn we natuurlijk benieuwd wat jij op het witte doek hoopt te bewonderen.

  Disney/Pixar

  Marcus

  Voor mij is dat The Beatles: Get Back, een film die door Peter Jackson gemaakt wordt op basis van dezelfde 55+ uur beeld als de oorspronkelijke Let It Be documentaire. Natuurlijk kijk ik ook uit naar bijvoorbeeld Black Widow en Pixar's Soul, maar dat staat toch op een iets lager trapje. Bovendien moet Get Back gepaard gaan met een remaster van zowel het volledige rooftop concert en de film Let It Be, die sinds het tijdperk van de laserdisc niet meer als thuisrelease beschikbaar is geweest. Het belooft dus een goudmijntje aan mooi beeldmateriaal te worden en in die mijn wil ik als fan natuurlijk graag graven.

  Ralph

  Als groot fan van Guy Ritchie zijnde wilde ik graag naar The Gentlemen toe in de bioscoop. Voordat ik alleen een gaatje kon vinden in mijn agenda brak het coronavirus uit en was een bezoekje aan de bioscoop onmogelijk geworden. Ik heb geen flauw idee of de film in juni nog zal draaien, maar ik hoop het wel. Als ik mag geloven dat de film doet denken aan de oude klassiekers van Ritchie, zoals Snatch en Lock, Stock and Two Smoking Barrels, dan kan ik niet wachten om deze op het grote, witte doek te zien.

  Theo

  Al lijkt het me leuk om weer eens een filmpje te pakken, heb ik geen plannen om dit voorlopig al te doen. Mocht ik gaan, dan wil ik een film zien die ik daarvoor ook al op het oog had. En dan blijft er maar weinig over, gezien er al een boel via Pathé Thuis voorbij is gekomen. Ik zou als eerste in de bios James Bond: No Time to Die willen zien. En anders Mulan of een goede arthouse film .

  Chris

  Ondanks dat we straks weer naar de bioscoop mogen verwacht ik niet dat ik dat snel weer ga doen. Vrijwel elke interessante film is uitgesteld of meteen naar de streamingdiensten gegaan. Ik hoopte op Mulan, maar ook die is er voorlopig nog niet. Bovendien komt het zomerseizoen eraan met sowieso erg weinig nieuwe releases en hopelijk veel te mooi weer om binnen in het donker te gaan zitten. Ik houd het dus nog wel even uit!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.