Nieuw op Netflix - De nieuwe films en series van deze week (Week 17)

  Lees hier wat er deze week nieuw op Netflix is toegevoegd. Mis geen nieuwe films en series en bekijk ons overzicht van deze week.

  Elke week houden wij je op XGN.nl op de hoogte van de nieuwste Netflix releases. Er verschijnen constant nieuwe films, series en afleveringen op de streamingdienst. Zo kun je nu kijken naar onder andere Things Heard & Seen, Shazam! en Godzilla: King of the Monsters.

  Ook zijn er weer nieuwe series en afleveringen. Het is tijd voor nieuwe afleveringen van onder andere Shadow and Bone en Sexify.

  Bekijk hieronder alle nieuwe films en series die deze week op Netflix zijn toegevoegd. En wil je de hele week lang op de hoogte gehouden worden? Houd dan onze speciale pagina in de gaten waardoor je altijd bij bent met wat er nieuw op Netflix is.

  Nieuwe Netflix Original Films

  • Shadow and Bone - The Afterparty

   Sinds 24 april op Netflix

   De sterren uit de Netflix-serie 'Shadow and Bone' bespreken de epische gevechtsscènes, beantwoorden vragen van fans en spelen een 'Army vs. Crows'-triviaspelletje.

  • Things Heard & Seen

   Sinds 29 april op Netflix

   Een jonge vrouw ontdekt dat zowel haar man als hun nieuwe huis sinistere geheimen herbergen nadat ze Manhattan hebben verlaten voor het leven in een kleine stad.

  Nieuwe films op Netflix

  • Al Posto Suo

   Sinds 29 april op Netflix

   Tweelingbroers die uit elkaar zijn gegroeid en tegenpolen zijn geworden, moeten een maand lang elkaars plaats innemen als ze hun erfenis willen behouden.

  • Angeli Senza Paradiso

   Sinds 29 april op Netflix

   Muzieklessen lopen uit op een liefdesaffaire als een jonge Franz Schubert lesgeeft aan een gravin in Boedapest. Dan daagt haar verloofde de componist uit tot een duel.

  • Animali Nella Grande Guerra

   Sinds 29 april op Netflix

   Deze documentaire onderzoekt de muilezels, honden, duiven en andere dieren die essentiële diensten leverden voor de soldaten tijdens WO I en hun ook troost boden.

  • Blinded by the Light

   Sinds 26 april op Netflix

   Nadat hij de muziek van Bruce Springsteen heeft ontdekt, begint een Pakistaans-Britse tiener zijn identiteit, zijn cultuur en de wereld in het algemeen te begrijpen.

  • Blue Kids

   Sinds 29 april op Netflix

   Als hun ongeneeslijk zieke moeder haar erfenis aan hun vader nalaat, nemen een broer en zus extreme - en gevaarlijke - maatregelen om de erfenis veilig te stellen.

  • Chimera

   Sinds 29 april op Netflix

   Een arme zanger grijpt de kans aan om een reeks concerten te geven in Rio de Janeiro, maar al snel komen de ware motieven van de organisator aan het licht.

  • Ci Vuole Un Fisico

   Sinds 29 april op Netflix

   Na een spontane ontmoeting leggen Anna en Alessandro oppervlakkige fysieke zaken naast zich neer en stellen zich tijdens een wilde nacht open voor de kans op iets meer.

  • Cloro

   Sinds 29 april op Netflix

   Door een tragische gebeurtenis wordt een jonge synchroonzwemster gedwongen om haar vader te verzorgen, maar ze is vastbesloten om de weg naar het water weer te vinden.

  • Crazy for Football

   Sinds 29 april op Netflix

   Voetbal wordt een krachtige therapie wanneer psychiatrische patiënten zich onder leiding van zorgprofessionals voorbereiden op een zaalvoetbalkampioenschap in Osaka.

  • Godzilla: King of the Monsters

   Sinds 24 april op Netflix

   Als afvallige wetenschappers het evenwicht van de mensheid willen herstellen door de monsters in de wereld te ontwaken, moet Godzilla deze chaotische Titans afwenden.

  • Head Full of Honey

   Sinds 24 april op Netflix

   Wanneer een opa met Alzheimer worstelt met verdriet, is zijn kleindochter zo moedig hem mee te nemen op een roadtrip om dierbare herinneringen op te halen.

  • Shazam!

   Sinds 29 april op Netflix

   Wanneer een pleegjongen zijn goede hart laat zien, krijgt hij de mogelijkheid te veranderen in een volwassen superheld die de stad moet beschermen tegen schurken.

  • The Curse of La Llorona

   Sinds 24 april op Netflix

   In L.A. in de jaren 70 ontdekt een ongeruste single moeder dat sommige legendes waar zijn als een duistere entiteit met sinistere bedoelingen haar kinderen najaagt.

  Nieuwe series op Netflix

  • Fatma

   Sinds 27 april nieuwe afleveringen

   Na een tragische gebeurtenis verandert een onopvallende schoonmaakster in een seriemoordenaar en neemt wraak voor oud leed, terwijl ze haar vermiste man zoekt.

  • Headspace Guide to Sleep

   Sinds 28 april nieuwe afleveringen

   Leer hoe je beter kunt slapen met Headspace. Je hoort welke misvattingen er bestaan en krijgt handige tips. Ter afsluiting volgt steeds een geleide ontspanningsoefening.

  • Pet Stars

   Sinds 30 april nieuwe afleveringen

   Volg de talentmanagers van Pets on Q bij hun werk met de grootste diereninfluencers op social media in deze realityserie.

  • Rainbow High

   Sinds 26 april nieuwe afleveringen

   De populaire modepoppen komen in deze animatieserie tot leven en laten hun talenten en ware aard zien op Rainbow High, de school voor beeldende kunst.

  • Sexify

   Sinds 28 april nieuwe afleveringen

   Om met een innovatieve seksapp een techwedstrijd te kunnen winnen, moeten een seksueel onervaren studente en haar vrienden de uitdagende wereld van intimiteit verkennen.

  • Yasuke

   Sinds 30 april nieuwe afleveringen

   Een vredige schipper die ooit bekendstond als de zwarte samoerai, neemt een meisje met mysterieuze krachten onder zijn hoede en raakt opnieuw verzeild in een conflict.

  Nieuwe afleveringen op Netflix

  • Chichipatos

   Sinds 30 april nieuwe afleveringen

   Een onhandige goochelaar haalt de truc van zijn leven uit: per ongeluk een gezochte crimineel laten verdwijnen tijdens een politie-inval. Daarvoor zal hij moeten boeten.

  • Toet Toet Cory Carson

   Sinds 27 april nieuwe afleveringen

   Toet toet, en gaan! Gordels om en ga mee op leuke avonturen met de schattige kinderauto Cory Carson over de kronkelweggetjes van Bumperdijk.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.