CD Projekt RED managers krijgen dikke bonussen voor Cyberpunk 2077

News
zaterdag, 01 mei 2021 om 8:00
cyberpunk 2077 screenshotf1578999989
De CD Projekt RED managers krijgen dikke bonussen voor de release van Cyberpunk 2077. Het schetst een interessant beeld aangezien de game bij release niet in een al te beste staat was en fans zijn dan nu eigenlijk ook wel verbaasd om de dikke bonussen voor de CD Projekt RED managers.
Managers van grote bedrijven en dikke bonussen, al jaren is het een combinatie die frustratie opwekt bij veel mensen. Momenteel is dat dus ook het geval bij de CD Projekt RED managers die dikke bonussen hebben ontvangen voor Cyberpunk 2077. De cijfers van de bonussen bij de Poolse ontwikkelaar zijn op het bureau van Jason Schreier van Bloomberg terecht gekomen en dan weet je eigenlijk wel hoe laat het is.
De CEO van CD Projekt RED, Adam Kicinski, zou een slordige 6,3 miljoen dollar binnenharken, dat terwijl hij een tijdje geleden nog publiekelijk excuses maakte voor de lancering van Cyberpunk 2077. Uit de cijfers van Bloomberg blijkt dat er een budget is van 29,8 miljoen dollar voor de verschillende werknemers van het bedrijf, wat neer zou komen op een gemiddelde bonus van 34.000 dollar voor iedere werknemer aangezien CD Projekt RED 865 werknemers heeft. Daarnaast is er alleen dus wel een budget van 28 miljoen dollar voor de verschillende CD Projekt RED managers, wat uiteindelijk maar vijf personen zijn en dus uitkomt op dikke bonussen.

Dikke bonussen CD Projekt RED managers voor Cyberpunk 2077

Veel fans zijn na dit nieuws flink over de zeik omdat ze het compleet oneerlijk vinden dat de CD Projekt RED managers zoveel dikke bonussen krijgen ten opzicht van de normale werknemers bij de Poolse studio. Alle werknemers zijn namelijk nog keihard aan het werk om Cyberpunk 2077 in een speelbare staat te krijgen, dat merk je wel aan de drie updates binnen een maand. Toch zijn dikke bonussen voor de CD Projekt RED managers niet zo heel gek, Cyberpunk 2077 was namelijk wel de bestverkochte game van de Poolse studio ooit.