Reageer en Win: De boekenreeks van Shadow and Bone!

  Na een zonnige Koningsdag is de regen nu gearriveerd in Nederland. Een perfect moment om lekker een Netflix-serie te bingen of in een boek te duiken. Dat komt goed uit, want deze week geven in de Reageer en Win de boekenreeks weg waarop de hitserie Shadow and Bone is gebaseerd!

  David Appleby/Netflix

  Winnaars afgelopen week

  Vorige week konden jullie kans maken op de films Archenemy, Summerland, Horizon Line en Helmut Newton. Om deze prijzen te winnen moesten jullie deze week op minimaal drie artikelen reageren.

  De winnaar van Archenemy (DVD) is geworden... Gilliath!

  De winnaar van Summerland (Blu-ray) is geworden... ananas!

  De winnaar van Horizon Line (DVD) is geworden... Calanthir!

  De winnaar van Helmut Newton (DVD) is geworden... boja!

  Van harte gefeliciteerd. Stuur even een mailtje naar prijsvraag@xgn.nl en dan zorgen we ervoor dat je de prijs krijgt opgestuurd!

  Reageer en Win – Boekenreeks Shadow and Bone

  Netflix heeft er weer een nieuwe hit bij met de fantasyserie Shadow and Bone, met onder andere Jessie Mei Li en Ben Barnes. De show is, net zoals veel andere grote series, gebaseerd op een boekenreeks, namelijk de Grisha-trilogie en de Kraaien-duologie van schrijver Leigh Darbugo. De Grisha-trilogie is in het Nederlands verkrijgbaar in hardcover en paperback. De Kraaien-duologie is momenteel alleen te verkrijgen als hardcover editie, maar krijgt vanaf 7 mei ook een paperback versie. Wil je de complete boekenreeks aanschaffen, dan hebben we goed nieuws voor je. In samenwerking met Blossom Books mogen we namelijk alle boeken weggeven aan één gelukkige fan!

  Om kans te maken op deze mooie prijs moet je voldoen aan de standaard regels. Dat betekent aankomende week minimaal drie keer reageren op verschillende artikelen. Maar je mag natuurlijk ook meer reacties plaatsen!

  Het loont daarnaast ook om het Twitch-kanaal van XGN te volgen en erop te abonneren. Iedereen die ons kanaal namelijk volgt en abonnee is kan tijdens de Reageer en Win vaak kansmaken op een extra exemplaar!

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter, Instagram en TikTok!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.