Nieuw op Amazon Prime: Pinocchio

News
woensdag, 26 mei 2021 om 9:00
guillermo del toro maakt nieuwe pinocchio film voor netflix 141041f1621949909
Amazon Prime Video voegt steeds meer films en series toe om het echt op te kunnen nemen tegen Netflix. Nu is er een nieuwe verfilming van een waanzinnig sprookje op Amazon Prime beland om gebruikers nóg meer keuze te geven in de verschillende films en series. Pinocchio is de nieuwste aanwinst van Amazon Prime. De film geeft een grimmig sprookje aan elke fan van het origineel.
Het magische houten poppetje komt wederom tot leven, maar dit keer in een realistisch geanimeerd jasje. De armoedige houtbewerker Geppetto tovert een stuk hout om in een wel heel realistisch jongetje dat ineens kan praten, lopen en eten. Geppetto besluit het poppetje Pinocchio te noemen en hem op te voeden als zijn eigen zoon, maar dit gaat niet geheel op rolletjes.
Het is helaas niet makkelijk voor Pinocchio om altijd goed gedrag te vertonen in een wereld die soms gemeen en hard is. De film weet zich trouw te houden aan het originele verhaal uit 1883 en geeft de bizarre personages dan ook weer op een manier die zeker niet lijkt op de blije Disney film. De film is dan ook niet voor iedereen even geschikt: er is een groot aantal diverse meningen over te vinden. Maar als je van het originele verhaal houdt, dan zal de meest recente adaptatie je niet teleurstellen en heb je een heerlijke film om tijdens deze regenachtige dagen te kijken

De cast van Pinocchio

  • Federico Ielapi – Pinocchio
  • Roberto Benigni – Geppetto
  • Rocco Papaleo – Gatto
  • Massimo Ceccherini – Volpe
  • Marine Vacth – Fata Turchina
  • Gigi Proietti – Mangiafuoco
Bekijk hieronder de trailer van Pinocchio!

Populair Nieuws