Call of Duty battle royale-modus Warzone komt waarschijnlijk in maart uit

  We zullen nog even een maand geduld moeten hebben, maar volgende maand komt Call of Duty Warzone uit. Er was al vrij veel van de modus gelekt. Aanwijzingen waren te zien in het tweede seizoen van Modern Warfare.

  Infinity Ward

  Free to play game

  Het is een paar weken uitgesteld, maar het lijkt erop dat de releasedatum 10 maart wordt. Deze datum is nog niet zeker. De modus is uitgesteld wegens onverwachte vertragingen. Waarschijnlijk komt het op een dinsdag uit, omdat Modern Warfare updates altijd op een dinsdag komen. Bijna dagelijks kwam er gelekte informatie en screenshots op internet te staan. De meeste screenshots zijn ondertussen al verwijderd.

  De ontwikkelaar van de Call of Duty games Activision heeft zelf nog niet gereageerd op de gelekte informatie op het internet. De Battle Royal wordt een vrij te spelen game die je dus gratis kunt downloaden en spelen. De tegel van de nieuwe game zat verstopt in het hoofdmenu van Modern Warfare seizoen 2. Spelers kunnen voor de optie kiezen om een upgrade aan te schaffen. Daarmee krijg je de volledige versie van Modern Warfare.

  Infinity Ward

  Niet alleen de modus is gelekt, ook de map waar je al in kan kijken. De map Atlas Superstore kun je nu al verkennen en doorheen vliegen. In een spel kunnen 200 mensen spelen in een team, duo of je kan solo spelen. In de map zie je onder andere een stad, een vliegveld en een haven. Als je de trailer van Modern Warfare hebt gekeken, zie je dat er niet zo hele grote mappen zijn, wat dan uitdagender is als je met nog maar een paar man over blijft.

  Verder zal de Battle Royale modus een uniforme progressie hebben met de Battle Pass van Modern Warfare. Volgende maand zullen we te zien krijgen wat er allemaal komt in Battle Royale. Tot die tijd moeten we eerst nog afwachten wanneer de exacte datum wordt die binnenkort wordt vrijgegeven.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.