Nickelodeon All-Star Brawl releasedatum bevestigd

News
donderdag, 16 september 2021 om 10:30
nickelodeon all stars brawlf1626247684
De Nickelodeon All-Star Brawl release lijkt gelekt te zijn. De Super Smash Bros-achtige game van Nickelodeon lijkt op 5 oktober te verschijnen. De releasedatum stond namelijk per ongeluk al vermeld in de Nintendo eShop.

Update - Releasedatum officieel bevestigd

In een recent interview met Game Informer heeft ontwikkelaar Ludosity de releasedatum van Nickelodeon All-Star Brawl officieel bevestigd. De game staat gepland voor 5 oktober 2021, zoals eerder al uitlekte.
Dat de Nickelodeon All-Star Brawl release ergens voor dit najaar gepland stond was al bekend. Nu lijkt de releasedatum van de game alleen ook daadwerkelijk gelekt te zijn, want in de Nintendo eShop staat dat de game op 5 oktober verschijnt. De Switch-versie van de game zou tevens zon 2,9 GB van het systeem in beslag nemen.
Officieel is de releasedatum van de game nog niet bekendgemaakt door ontwikkelaar Ludosity en Fair Play Labs. Het is dan ook afwachten tot de informatie ontkracht of bevestigd wordt. Mocht dit gebeuren, werken we dit bericht bij.

Nickelodeon All-Star Brawl release ook op andere platformen

Nickelodeon All-Star Brawl komt overigens niet alleen naar de Switch. De game staat ook op de planning voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S en PC. De game werd oorspronkelijk in juli uit de doeken gedaan met een scala van personages, waaronder figuren uit SpongeBob SquarePants, Hey Arnold, CatDog en Teenage Mutant Ninja Turtles.
Check hieronder de trailer van de game.