Homeland seizoen 8 volgende maand naar Netflix

  Fans van de serie Homeland maken zich op voor het laatste seizoen in Homeland seizoen 8. Nog één keer kun je CIA agente Carrie Mathison (Claire Danes) volgen in de finale van de serie. Volgende maand komt het laatste seizoen en daarmee de spannende ontknoping naar Netflix.

  Netflix

  Dat meldt Netflix Nederland in een tweet. Het laatste seizoen van de serie komt op 10 februari 2021 al naar België, maar wij moeten nog twee dagen wachten tot 12 februari 2021. De serie krijgt dan de laatste afleveringen, waarin Carrie Mathison eindelijk de jacht op Nicholas Brody (Damian Lewis) afsluit. Ze reist in dit seizoen naar Kabul om oog in oog te komen met onder andere de Taliban, maar zelf in twijfel getrokken wordt. Het seizoen zal naar een heftige ontknoping leiden die voor eens en voor altijd de waarheid zal onthullen.

  Check hieronder de trailer van Homeland seizoen 8:

  Homeland seizoen 8 sluit negenjarige reeks af

  Homeland startte in 2011 en kent in totaal 8 seizoenen. De serie kreeg in april vorig jaar al zijn laatste seizoen via Showtime, maar nu komt het eindelijk naar Netflix. Daarmee kunnen Netflix kijkers de conclusie van de serie eindelijk zien. In het achtste en laatste seizoen is er een mooie bijrol weggelegd voor Hugh Dancy (Hannibal). Wat zijn rol precies is, verklappen we hier niet. Dat mag je zelf gaan ontdekken vanaf 12 februari 2021 als de serie naar Netflix komt.

  De eerste zeven seizoenen staan ook al een tijd op Netflix. Begin van dit jaar waren ze even verdwenen, maar al snel keerden de seizoenen weer terug. Mocht je dus nog moeten beginnen met Homeland dan raden wij je aan om dit alsnog te doen. De serie is namelijk om van te smullen!

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.