Deze Marvel films zijn last-minute geschrapt!

Article
vrijdag, 10 april 2020 om 11:00
tiara sg 103 00017rf1586180771
Zelfs na alle Marvel films die er al zijn gemaakt zijn er nog genoeg superhelden om naar het witte doek te brengen. Toch wil dit soms niet helemaal lukken. De timing van een film kan niet helemaal uitkomen, of er zijn andere problemen achter de schermen die ervoor kunnen zorgen dat een film toch geschrapt moet worden.

Luke Cage

In 2016 maakten we kennis met Luke Cage. Naast de populaire hitserie Daredevil was Luke Cage de tweede Marvel held die zijn eigen serie op Netflix kreeg. Nu blijkt dat we deze held bijna veel eerder hadden gezien. Quentin Tarantino zou jaren geleden bijna een Luke Cage film hebben gemaakt. In een interview met 3 girls, 1 Keith liet Tarantino weten dat hij in de jaren 90 interesse had om een Luke Cage film te regisseren. Toch ging dit om een verrassende reden niet door.
Quentin Tarantino had zelf de perfecte acteur voor Luke Cage in gedachten. Hij wilde namelijk dat Laurence Fishburne de rol van Luke Cage op zich zou nemen. Toch waren al zijn vrienden het niet met deze casting eens. Zij wilden veel liever Wesley Snipes als de kogelvrije held zien. Omdat Tarantino begon te twijfelen en niet wist wie hij het beste kon casten, besloot hij uit het project te stappen.
mv5bnzixndg0mwmtowzlyi00mdlhltg1mzatnzm2mde3zjy2oguwxkeyxkfqcgdeqxvynjq5odc5mjy at v1 sx1777 cr001777956 alf1586185849

Magneto (X-Men Origins)

Een van de bekendste en meest iconische X-Men personages is natuurlijk Erik Lehnsherr ofwel Magneto. Tot nu toe heeft hij naast de Wolverine films in vrijwel elke X-Men film gezeten. Toch hebben we bijna een reeks van prequel-films gekregen waarin Magneto de hoofdrol zou spelen. In 2004 werd producer Sheldon Turner door 20th Century Fox aangenomen om een script te schrijven van een X-men spin-off. Turner koos ervoor om de spin-off te baseren op Magneto. Bij zijn pitch noemde hij de film ook 'The Pianist meets X-Men.'
In 2007 werd David S. Goyer aangenomen om de film te regisseren. Het leek erop dat de film er gegarandeerd zou komen, maar achter de schermen bleek de studio toch niet zeker te zijn of ze de film wel wilden maken. Drie jaar later werd duidelijk dat de film toch niet gemaakt zou worden. Tegen die tijd werd de film X-Men: First Class al gemaakt. Deze film zou al veel van Magneto's oorsprongsverhaal bevatten. Daarom leek het Fox overbodig om nog een film over Magneto te maken.
mv5bmtqzmdi2mtyyn15bml5banbnxkftztgwntqyodm1mte at v1 sx1777 cr001777744 alf1586208012

Spider-man 3

Voordat Tom Holland de mantel van Spider-Man overnam, zijn er natuurlijk al een hoop voorgaande Spider-Man films geweest. De laatste Spider-Man film die gemaakt is voor de web-schietende superheld zich bij de MCU aansloot, was The Amazing Spider-Man 2 uit 2014. In deze reeks speelde Andrew Garfield de rol van Peter Parker en Emma Stone de rol van Gwen Stacy. De bedoeling van Sony was om nog minstens twee nieuwe films aan de reeks toe te voegen, maar een derde en vierde film zijn er helaas nooit gekomen.
Sony had blijkbaar genoeg ideeën voor nog meer Spider-Man films. Zo wilde ze niet alleen Emma Stone's Gwen Stacy uit de dood terugbrengen, maar wilde ze ook een versie van Spider-Gwen in de films verwerken. Daarnaast wilde de studio ook bekende schurken zoals Venom en The Sinister Six in de films hebben. De derde en vierde Spider-Man films hadden zelfs allebei een datum gekregen. De derde Spider-Man film zou een releasedatum hebben van 10 juni 2016, de vierde film zou in 2018 in de bioscoop draaien. Deze plannen zijn wegens verschillende omstandigheden niet meer doorgegaan.
Toen er in 2014 hacks van Sony naar buiten kwamen, werd het duidelijk dat de studio toch een andere kant op wilde gaan met Spider-Man. Zo wilden ze een jongere acteur casten om Spider-Man echt jong te houden. Daarnaast was Sony al van plan om Spider-Man in de MCU te laten komen. Om met een schone lei te beginnen, maakte Tom Holland in 2016 zijn debuut als Spider-Man in Captain America: Civil War.
mv5byzaznzk4mwetntg1yi00ndrhlwiyzgmtzdrknti2mji2zmfkxkeyxkfqcgdeqxvyodq3ndayndu at v1f1586209358

She-Hulk

Met de komst van Disney+ kunnen we de aankomende jaren een hoop nieuwe Marvel series verwachten. Bucky Barnes, Scarlet Witch en Falcon zijn de eerste helden die hun eigen serie zullen krijgen, maar Kevin feige heeft nog veel meer bekende namen genoemd waar we binnenkort een serie van kunnen verwachten. Een van deze helden waar veel fans naar uitkijken is She-Hulk. Het zal de eerste keer zijn dat we haar in live-action zullen zien, maar dit was bijna anders geweest!
In de jaren 90 was er bijna een She-Hulk film uitgekomen waarin Brigitte Nielsen te zien zou zijn als de groene reuzin. Voordat de film gecanceld werd, zijn er promotionele foto's gemaakt van Nielsen in kostuum. Toch leek ze hier meer op Uma Thurman's Poison Ivy uit Batman Returns in plaats van de She-Hulk uit de comics. Waarom Marvel She-Hulk heeft geschrapt is helaas niet duidelijk. Waarschijnlijk vond de studio het een te grote gok om te nemen, maar we hebben nu in ieder geval de She-Hulk serie om naar uit te kijken!
mv5bmtcwmjc5mjm1nv5bml5banbnxkftztcwnjk1mjazmw at at v1 sy1000 cr0015081000 alf1586209247

Fantastic Four 3

Nadat de eerste fantastic Four film uitkwam, werd het duidelijk dat het de bedoeling was om een trilogie van dit bekende superheldenteam te maken. De castleden van de eerste en tweede film hadden al getekend voor een derde film, waaronder Doctor Doom-acteur Julian McMahon. Toch werden de eerste films minder goed ontvangen dan gehoopt. De recensies op de tweede film 'The Silver Surfer' waren zelfs zo negatief dat de studio besloot om geen derde Fantastic Four meer te maken.
In 2015 besloot Sony om de Fantastic Four nog een kans te geven en werd er een reboot gemaakt. Helaas werd deze film ook niet goed ontvangen. Nu de rechten van de Fantastic Four in de handen van Marvel Studios liggen, zou er in de aankomende jaren zeker nog een poging gewaagd kunnen worden om deze keer wel een succesvolle Fantastic Four film te maken. Toch is hier nog niks over bevestigd. De kans dat er een Fantastic Four film in Phase 4 van de MCU zal komen is erg klein.

Populair Nieuws