Netflix’s You seizoen 4 onthult dat Joe een stalker heeft

News
dinsdag, 10 januari 2023 om 19:00
you temporada 4 estrenof1634639128
Hij gaat naar een nieuw land en heeft een nieuwe persoonlijkheid, maar toch lijkt het erop dat Joe zijn verleden niet van zich af kan schudden. You seizoen 4 is vanaf 9 februari te zien op Netflix.
Let op: dit bericht bevat spoilers over eerdere seizoen van You!
Seizoen 4 neemt seriemoordenaar/stalker Joe Goldberg mee naar Europa, waar hij opnieuw probeert te beginnen nadat hij zijn seriemoordenaar-vrouw Love heeft vermoord en zijn dood heeft vervalst. Helaas heeft Joe nog steeds onafgemaakte zaken uit zijn oude leven, in de vorm van Marienne, de bibliothecaris waar Joe naar op zoek is in zijn chique buitenwijk. Als een van de weinige mensen die Joe’s geheim kent, is Marienne gevaarlijk.
In termen van nieuwe verhaallijn draait You duidelijk de rollen om op het gebruikelijke uitgangspunt van de show in seizoen 4. Joe heeft eindelijk zijn “stam” gevonden in een groep losgeslagen rijke professoren en geeft nu les op een universiteit. Het is niet verrassend dat mensen in de groep dood beginnen op te duiken als Joe langskomt. Deze keer lijkt het er echter op dat Joe niet de enige stalker is. In dit seizoen heeft de stalker een stalker.
Dit is een leuke kleine wending in het verhaal van You seizoen 4, aangezien de 'you' tegen wie hij praat in zijn griezelige voice-over nu een roofdier is in plaats van zijn prooi. De kijk van Joe op dingen veranderen, dit kan interessant werken.
Het is ook ironie, aangezien het publiek zal zien hoe Joe door de verschuivingen moet voelen hoe de angst voelt die hij zijn slachtoffers deed voelen toen ze een ongewenste aanwezigheid voelde.
You is vanaf 9 februari te zien op Netflix en het belooft een interessant spektakel te worden. Met een interessante 'stalker krijgt een stalker' verhaallijn.

Populair Nieuws