Netflix's Live-Action Pokémon-film zal gekoppeld zijn aan tv-serie

News
donderdag, 09 september 2021 om 11:30
ashhhh min 2021 09 09 080348f1631175785
De Pokémon-franchise zal naar verwachting veel nieuwe inhoud krijgen met de nieuwe samenwerking met Netflix. De anime is net zo levendig als altijd met een nieuwe film en een afleveringsbundel op komst. Niet lang geleden werd ook bekend dat er een Pokémon live-action tv-show in de maak is, en een nieuw rapport suggereert dat er een film zal volgen.
Eerder dit jaar werd bekend dat Netflix werkt aan een live-action tv-serie die zich afspeelt in de wereld van Pokémon, samen met een film. Maar nu lijkt het erop dat de twee rechtstreeks met elkaar in verband zullen staan.
Volgens Illuimnerdi hebben bronnen aan de website bevestigd dat de live-action film momenteel in ontwikkeling is en verboden zal worden met de serie, maar dat het niets te maken heeft met de vorige live-action film: Detective Pikachu.
Er geen enkele indicatie van hoe de uitvoering eruit zal zien, aangezien dit tot nu toe de enige informatie over de film is. Maar met de duidelijke plannen van Netflix om een ​​succesvol Pokémon-assortiment op hun service te versterken, is de toewijding een goed teken voor de Pokémon-fans.
Detective Pikachu was een enorm succesvolle verfilming van een videogame die in mei 2019 in de bioscoop verscheen. De Pokémon-film bracht wereldwijd meer dan 433,9 miljoen dollar op, waarmee het record werd verbroken als de grootste opening voor een verfilming van een videogame. Het record van Detective Pikachu werd later wel verbroken door Sonic The Hedgehog. Detective Pikachu is de eerste live-action Pokémon-film en de manier waarop de film dit universum portretteert is indrukwekkend. Detective Pikachu slaagt erin om de Pokémon naadloos te integreren in de menselijke wereld.

Secrets of The Jungle

Onlangs kondigde Netflix hun volgende onderneming aan om traditionele Pokémon-films te produceren met de film 'Secrets of The Jungle', die op 8 oktober 2021 op de dienst zal verschijnen. Daar kunnen we dus al een stuk eerder van genieten dan de live-action Pokémon film van Netflix.