Wordt de iPhone 9 zelfs goedkoper dan de iPhone 8?

News
dinsdag, 11 februari 2020 om 11:44
apple kondigt apple arcade aan tijdens livestream 148828
De officiële aankondiging van Apple's iPhone 9 komt er waarschijnlijk binnenkort aan. En veel mensen vragen zich af hoe dit toestel in de line-up van Apple gaat passen. Volgens een gerucht van Fast Company zal de nieuwe smartphone van Apple een verrassend scherp prijskaartje krijgen.
Het gerucht van Fast Company komt overeen met een eerder bericht. Ook volgens de betrouwbare Apple-analist Ming-Chi Kuo zal de prijs van de iPhone 9 namelijk $399 zijn. Dit staat gelijk aan 365 euro. Dit maakt de prijs lager dan de iPhone 8 en het design van de iPhone 9 zal volgens hem ook gebaseerd zijn op de iPhone 8. De nieuwe smartphone van Apple zal komen met de A13 chip en een 4.7-inch display met Touch ID.
Voor de $399 startprijs denkt denkt Kuo dat er 64 GB geheugen bij komt. Apart, aangezien de iPhone 8 met 64 GB aan geheugen nog verkocht wordt voor $449. De iPhone 9 krijgt dan dus betere prestaties en evenveel opslag voor $50 minder. Er wordt ook niet bekendgemaakt wat de logica is achter Apple zijn keuze. Eén van de redenen voor Apple kan zijn dat het bedrijf met de nieuwe iPhone 9 een groot gedeelte van haar gebruikers op dezelfde versie van iOS kan krijgen. Met dezelfde chipset als de iPhone 11 en 11 Pro kan dit misschien de beste budget optie iPhone worden. Dit is natuurlijk alleen het geval als het prijskaartje uit de geruchten klopt.. Neem dit voorlopig dan ook met een korreltje zout.
Ga jij de iPhone 9 halen als het de lage prijs van 365 euro zal ontvangen? Of blijf je liever trouw aan Android-telefoons? Laat het ons weten in de comments!

Populair Nieuws