Netflix' Resident Evil Infinite Darkness trailer onthuld

News
maandag, 28 september 2020 om 11:00
resident evilf1615910709
Er komt een nieuwe Resident Evil serie naar Netflix. Hiroyuki Kobayashi kondigde dit aan tijdens de Tokyo Games Show 2020. Er is nog niet heel veel bekend over de serie, maar er is door Netflix wel al een trailer online gezet. Check deze snel hier.

Teaser

Één van de dingen die het meest opvalt, is de terugkeer van twee bekende personages die in de teaser stralen. Zo zie je als eerst Claire Redfield, een bekende personage uit de Resident Evil-games, een huis in stappen. Waar Claire naar op zoek is weten we niet, maar aan het einde ziet ze iemand of iets in een stoel zitten.
Daarna schakelt de teaser over naar een andere plek, waar een zombie iemand aanvalt. De zombie wordt vervolgens neergeschoten door een andere bekende personage uit het tweede, vierde en zesde deel van de Resident Evil-reeks: Leon Scott Kennedy. De twee zullen de hoofdpersonen van de serie zijn.
Check de trailer hieronder!

Resident Evil

De Resident Evil wereld is er een die we ondertussen al een tijdje kennen. Al in 1998 kwam de eerste game van de franchise uit. In Resident Evil is de wereld bezet door zombies, maar het grootste gevaar zijn vaak de mensen die gevaarlijke plannen hebben voor deze wereld.
De wereld van Resident Evil valt op bijna alle manieren te beleven. Er zijn games, boeken, geanimeerde films en ook live-action films. De serie die in 2021 zal uitkomen is dus zeker niet het eerste en ook ongetwijfeld niet het laatste wat we gaan zien van de franchise. De achtste game, Resident Evil VIII Village komt namelijk ook al in 2021!

Populair Nieuws