Netflix onthult teaser en releaseperiode stop-motion serie Pokémon Concierge

News
maandag, 03 juli 2023 om 15:00
engb hug teaser2 horizontal rgb pref1688378862
Eerder dit jaar werd tijdens de Pokémon Presents de Netflix stop-motion serie Pokémon Concierge aangekondigd. De streamingdienst heeft nu de releaseperiode van deze serie aangekondigd én een nieuwe teaser gedeeld.
Op Twitter laat Netflix via zijn Netflix Anime-account weten dat Pokémon Concierge ergens in december 2023 op Netflix verschijnt. Wanneer we de serie precies kunnen verwachten is nog niet bekend. In dezelfde tweet deelt de streamingdienst ook een nieuwe teaser.
In deze teaser zien we hoofdpersonen conciërge Haru en Psyduck, die in een resort voor Pokémon werken. De twee staan achter de receptiebalie wanneer een Lampent het resort binnenvliegt. De teaser geeft niet veel meer informatie dan wat we al wisten: de serie volgt Haru en haar interacties met de verschillende Pokémon en hun trainers die het resort bezoeken.

Deze Pokémon zijn te zien in Pokémon Concierge

Pokémon Concierge wordt gemaakt door de Japanse stop-motion studio dwarf studios. Deze studio maakte eerder ook al twee series voor Netflix, namelijk Rilakkuma and Kaoru en Rilakkuma’s Theme Park Adventure. Ook maakte dwarf studios eerder al een stop-motion video voor Pokémon Legends: Arceus
Netflix deelde dit weekend ook een behind the scenes-video, waarin Haru’s stemacteur Rena Nōnen beter bekend als Non, een tour geeft door de studio en te zien is hoe de serie tot leven wordt gebracht. De video geeft meteen een blik op welke andere andere Pokémon naast Psyduck en Lampent sowieso te zien zijn: ook Eevee, Bulbasaur, Panpour, Pansage, Pansear, Horsea, Bellsprout en Furret zijn van de partij.