Netflix onthult nieuwe en terugkerende cast voor Squid Game seizoen 2

News
zondag, 18 juni 2023 om 15:30
squidgame season1 episode1 00 44 44 16 minf1634290407
Tijdens het Tudum-evenement heeft Netflix niet alleen nieuwe en terugkerende castleden aangekondigd voor het langverwachte tweede seizoen van Squid Game, maar ook de eerste teaser onthuld voor hun realitycompetitie die is gebaseerd op de met een Emmy bekroonde serie.
In het tweede seizoen van Squid Game zullen vertrouwde gezichten uit seizoen 1 terugkeren, waaronder Lee Jung-jae, die de rol van Gi-hun vertolkt, nadat hij de titelwedstrijd had gewonnen. Ook Lee Byung-hun, Wi Ha-jun en Gong Yoo zullen hun bekende rollen opnieuw vervullen. Daarnaast worden we verwelkomd met nieuwe castleden, zoals Yim Si-wan, Kang Ha-neul, Park Sung-hoon en Yang Dong-geun.
Het is geen verrassing dat een deel van de cast uit seizoen 1 terugkeert. Seizoen 1 bracht al een intrigerende voortzetting van het personage Gi-hun, gespeeld door Lee Jung-jae, nadat hij de titelwedstrijd had gewonnen. Maar wellicht nog interessanter is de terugkeer van Wi Ha-jun, aangezien het lot van zijn personage Jun-ho aan het einde van seizoen 1 onzeker was. Gong Yoo zal mogelijk kunnen terugkeren om meer deelnemers te rekruteren voor de wedstrijd, terwijl Lee Byung-hun de rol van Hwang In-ho vertolkte, de toezichthouder van de Squid Game.

Eerste teaser van realitycompetitie Squid Game

Daarnaast onthulde Netflix ook de eerste teaser van hun realitycompetitie, geïnspireerd op de met een Emmy bekroonde serie. In deze realityshow zullen echte deelnemers strijden voor de kans om maar liefst $4,56 miljoen te winnen. De serie zal tien afleveringen bevatten en, net als in de serie, zullen er 456 deelnemers zijn die de uitdaging aangaan.