Reality spinoff Squid Game is ‘onmenselijk’

News
maandag, 06 februari 2023 om 9:00
squidgame unit 103 1280 1f1632989158
Iedereen is inmiddels wel bekend met de serie Squid Game en iedereen is het er vast mee eens dat zoiets nooit in het echt zou mogen bestaan. Toch doet Netflix een poging en maakt een reality spin off van Squid Game genaamd ‘Squid Game: The Challenge. Deze nieuwe spin off wordt alleen niet door iedereen met open armen ontvangen.
Volgens Variety zijn de omstandigheden op de set van deze spin off serie bijna net zo slecht als de omstandigheden in de officiele serie. Onlangs is een lang verhaal vrijgekomen waarin beschreven wordt hoe onmenselijk de kandidaten behandeld worden. Ook laten kandidaten nu weten dat de spin off doorgestoken kaart is. In deze spin off moeten 456 kandidaten kinderspelletjes doen voor een prijzenpot van maar liefst 4,56 miljoen dollar. Vanuit verschillende berichten blijken de situatie op de set slechter te zijn dan die van de spelletjes zelf.

Rillen in de vrieskoud

Om te beginnen moesten de kandidaten zich in ijskoude temperatuur verzamelen in een trailer in Londen. Veel van hen waren al uren op, maar iedereen moest aanwezig blijven op set en meedoen met de spelletjes. Deelnemers konden niet bewegen, voornamelijk omdat de game die zij speelden dit niet toeliet. Anonieme bronnen laten via Rolling Stone weten dat de set een oorlogsgebied is. Er moesten uiteindelijk dokters aan te pas komen om de gezondheid van de kandidaten te peilen.
Netflix zelf heeft nog niet veel van zich laten weten. Tijdens de serie liet de streamingdienst weten dat het ergste wat er kan gebeuren is dat de kandidaten zonder geld naar huis gaan. Wanneer, en of, deze nieuwe serie online komt op Netflix is onduidelijk.
squidgame unit 104 35431 1f1633356758
Squid Game is een populaire Netflix serie die in 2021 de harten van velen veroverde met zijn unieke en lugubere concept. Allerlei mensen worden opgesloten en gedwongen om kinderspelletjes te spelen voor een gigantisch prijzenpot. Tijdens deze spelletjes worden de verliezers doodgeschoten en steeds wanneer er meer mensen afvallen wordt de prijzenpot groter. Mr. Beast op YouTube heeft eerder geprobeerd om de Netflix Serie in het echt na te bootsen, dit is een groot succes geworden.

Populair Nieuws