Netflix hitserie Tiger King krijgt een extra aflevering

News
maandag, 06 april 2020 om 11:07
tiger king docuf1595960515
De nieuwe documentaireserie Tiger King krijgt nog een extra aflevering die de komende week op Netflix komt. De vrij nieuwe documentaire is sinds 20 maart te zien en spreekt veel mensen aan.
Let op! Spoilers!
In de documentaire volgen we dierentuineigenaar Joe Exotic die helemaal weg is van tijgers. We zien een strijd tussen Joe en dierenactiviste Carole Baskin die er zelfs voor zorgt dat Joe in de gevangenis belandt. Een rijke man genaamd Jeff Lowe biedt Joe aan om hem te helpen. Joe heeft nogal veel financiële problemen en wil helemaal opnieuw beginnen. De 7 afleveringen worden steeds bizarder en maken het verhaal beetje bij beetje een stuk duidelijker.
De documentaire is tegenwoordig een populair gespreksonderwerp. De serie laat zien dat er meer tijgers in Amerika in gevangenschap leven dan in vrijheid in de hele wereld. Deze serie geeft extra aandacht aan hoe het er aan toe gaat met dieren die in dierentuinen leven. De komende week zal de bonusaflevering online komen op Netflix. Er is nog niet zo veel bekend wat er gaat gebeuren in de achtste aflevering. Maar we komen vast en zeker meer te weten over Joe Exotic en Carole Baskin.

Populair Nieuws