Netflix kondigt nieuwe datingshow aan

News
maandag, 06 april 2020 om 10:34
netflix 4011346 1920f1586160942
Love is Blind leek een enorm succes als dating experiment op Netflix. Het succes leverde al gauw een tweede seizoen op. Door het succes van Love is Blind, komt er ook een nieuwe datingshow aan.
Netflix heeft een datingshow aangekondigd genaamd Too Hot To Handle. De naam alleen al ziet er veelbelovend uit. Netflix zelf noemt de nieuwe show ook wel een reality tv-datingshow met een sappige draai.

Too Hot To Handle

In deze show worden tien vrijgezellen in een villa bij elkaar gezet, met als doel om een spannende, ‘hete’ zomer te hebben. De winnaars van de show kunnen een prijs winnen van maar liefst honderdduizend euro.
De prijs win je alleen niet zomaar, de deelnemers mogen geen fysiek contact met elkaar hebben als ze de jackpot willen winnen. Dit houdt in dat er niet geknuffeld mag worden en ook niet gezoend. Elke andere vorm van aanraking gaat van de hoofdprijs af. Hoe meer fysiek contact de deelnemers met elkaar hebben, hoe minder geld ze er uiteindelijk aan overhouden.

April 2020

Mocht je nu al ongelofelijk uitkijken naar de nieuwe datingshow van Netflix, dan is dit goed nieuws voor jou. De show zal namelijk niet lang op zich laten wachten. Het eerste seizoen van Too Hot To Handle zal vanaf zeventien april op Netflix te bekijken zijn. Er is nog geen trailer, dus het is nog afwachten wat voor indruk de eerste beelden zullen maken.

Populair Nieuws