Netflix gaat serie en film maken van bloederige gamereeks

News
dinsdag, 08 november 2022 om 16:30
gears of war headerf1667920713
Netflix gaat vrolijk door met het maken van projecten gebaseerd op games. De streamingdienst heeft namelijk aangekondigd dat er een film en serie in de maak is gebaseerd op de bloederige gamereeks Gears of War.
Het is deze week alweer zestien jaar geleden dat de eerste Gears of War uitkwam en gamers wereldwijd verraste met grafische pracht, zeer bloederige actie en een baanbrekend cover-systeem. Om het jubileum te vieren is er geen aankondiging van een nieuwe game, maar wel de onthulling van andere vormen van media.
Netflix heeft namelijk bekendgemaakt dat er twee projecten bij de streamingdienst in de maak zijn over Gears of War. Dat heeft de streamingdienst laten weten in een bericht op haar eigen website.
Eerst zal er een live-action Gear of War-film komen, gevolgd door een geanimeerde serie. Daarvoor werkt Netflix samen met The Coalition, de studio van Microsoft die aan de gamereeks werkt. Wanneer de film en serie moeten uitkomen is nog niet bekend.

Wanneer komt Gears of War 6?

Hoewel veel Gears of War fans waarschijnlijk blij zullen zijn met een film en serie, kijken ze natuurlijk vooral uit naar een nieuwe game. Daarvoor moeten ze alleen wel even geduld hebben. Gears of War 6 is momenteel in de maak bij The Coalition, maar meer dan dat is er nog niet bekend. Het zal dan waarschijnlijk nog wel een tijd duren voordat de game uitkomt, helemaal omdat de ontwikkelaar ook werkt aan een aantal andere projecten.

Populair Nieuws