Marvel gaat acteurs geen superlange contracten meer aanbieden

News
donderdag, 08 juli 2021 om 16:30
black widow disney plusf1699962789
Het Marvel Cinematic Universe heeft ervoor gezorgd dat veel acteurs superberoemd zijn geworden. Bij Marvel willen ze nu alleen afstappen van de lange contracten die acteurs voorheen kregen aangeboden.
Het plan dat Marvel en Disney voor ogen hadden met de Marvel Cinematic Universe was indrukwekkend en ambitieus, met veel verschillende films die tegelijkertijd toelopen naar één gezamenlijke conclusie: een Avengers film. Om zoiets succesvol te laten verlopen, moesten sommige acteurs alleen wel een enorm lang contract krijgen, zoals Chris Evans (Captain America), Robert Downey Jr. (Iron Man) en Samuel L. Jackson (Nick Fury).
Nu het MCU enorm populair en succesvol is geworden, wil Marvel acteurs niet meer zulke lange contracten aanbieden. Daar hint Marvel-baas Kevin Feige naar in een interview met The Hollywood Reporter.

Black Widow het voorbeeld voor Marvel

Dat plan lijkt al in actie te zijn getreden met Marvel’s Black Widow, die momenteel in de bioscopen en op Disney+ draait. Het is de eerste film waarin Natasha Romanoff (Scarlett Johansson) centraal staat in het verhaal en waarbij we een flink aantal nieuwe gezichten in het Marvel universum zien. Zo speelt Florence Pugh de zus van Natasha, verschijnt David Harbour als Red Guardian en Rachel Weisz kruipt in de rol van Melina Vostokoff.
Van Pugh is het al bekend dat ze in de toekomst in nog een Marvel film zal verschijnen en de actrice is ook zeer enthousiast om onderdeel van het MCU uit te maken. In een eerder interview gaf Pugh aan dat het ‘raar zou zijn om daar niet enthousiast van te worden’.

Populair Nieuws