Netflix blinkt uit tijdens coronacrisis

News
donderdag, 15 oktober 2020 om 11:15
netflix 5432181 1920f1658221200
De coronacrisis leeft natuurlijk bij iedereen. Alleen sommige partijen hebben hier meer last van dan anderen. Zo voelt Netflix amper iets van de pandemie. Het opnemen van verschillende Netflix-series zou nu juist beter verlopen.

Covid-19 zorgt voor gestroomlijnde set

Co-CEO van Netflix, Ted Sarandos, vertelde tijdens het Mipcom-congres (via Deadline) dat verschillende Netflix-producties een stuk soepeler lopen tijdens de coronacrisis. Dit zou komen doordat er bijvoorbeeld minder mensen op de set zijn. Ook gebeurt het eigenlijk niet meer dat de cast en crew daadwerkelijk een griepje krijgt of iets dergelijks. Dit komt ook doordat er nu veel strengere regels zijn tijdens de productie van bepaalde Netflix-series. Sarandos gebruikt het voorbeeld van de nieuwe seizoenen van The Witcher en Sex Education.

Onder andere The Witcher Season 2 is in volle productie

Sarandos sprak kort over het tweede seizoen van The Witcher en het nieuwe seizoen van Sex Education. De twee series zijn volop in productie en dit gaat soepeler dan ooit. Wie weet kunnen we daardoor wat eerder genieten van The Witcher Season 2.

Populair Nieuws