Deze 5 FIFA 21 ratings zijn onterecht!

  FIFA 21 is een tijdje uit en we hebben eindelijk oog op hoe goed EA alle spelers gemaakt heeft. Een aantal van deze ratings zijn erg goed, waar andere weer erg tegenvallen. Dit is iets wat bij iedere FIFA wel terugkeert, maar dit jaar zaten er wel een aantal erg opvallende tussen. Vandaag gaan wij met jullie de vijf af die wij het minst terecht vinden.

  5. Romelu Lukaku

  Na een teleurstellend seizoen bij Manchester United en een transfer naar Internazionale kreeg Lukaku in FIFA 20 een rating van 85. Dit was vorig jaar misschien wat aan de hoge kant, maar hij maakte in het afgelopen jaar duidelijk dat hij dit en meer verdiende. Na een ontzettend goed jaar bij Inter waar hij goed was voor 16 goals in de competitie en een tweede plek in zowel de competitie en de Europa League, verdiende Lukaku naar onze mening zelfs wat meer dan 85. Wij vinden dat hij zich afgelopen seizoen weer heeft laten zien als een enorm goede spits die toch minimaal een 86 kaart verdiend heeft.

  4. Christian Pulisic

  Na een wat stroeve start bij Chelsea, kwam het Amerikaanse talent Christian Pulisic na een tijdje helemaal in zijn flow bij de club uit Londen. Christian Pulisic begint langzamerhand een angstaanjagende speler te worden voor de verdedigers in de Premier League. Met gevaarlijke dribbels en een goed scorend vermogen had Pulisic op FIFA 21 volgens ons meer verdiend dan een niet zeldzame 81 rated kaart. Als Pulisic dit jaar zijn vorm weet door te zetten is de kans op een upgrade naar minimaal een zeldzame 83 kaart volgens ons absoluut geen gek idee.

  3. Pierre-Emerick Aubameyang

  Deze Gabonese spits is de laatste jaren ontzettend veel aan het scoren en dat was vorig jaar niet anders dan ooit. Velen vinden zelfs dat ‘Auba’ vorig jaar nog beter speelde dan voorgaande jaren. Hierdoor was er dan ook enorm veel verbazing toen er bekendgemaakt werd dat zijn kaart van 89 rated naar 87 ging. Deze verbazing is volgens ons terecht. Zelfs als je niet vindt dat de spits van Arsenal het beste seizoen uit zijn carrière had, is een downgrade van twee punten sterk overdreven. Naar onze mening was een 89 kaart perfect voor de spits.

  2. Alphonso Davies

  Deze spreekt toch wel behoorlijk voor zich. Na een geweldig jaar waarin Bayern München maar liefst drie prijzen, waaronder de Champions League, wist te winnen verdiende de pas 19-jarige Alphonso Davies toch echt wel meer dan een kaart met een rating van 81. De Canadese linksback bewees vorig seizoen enorm talentvol te zijn en is volgens velen al één van de beste linksachters ter wereld. Davies hield het volledige seizoen Lucas Hernández, de aankoop van 80 miljoen euro, uit de basis. Niet omdat hij het slecht deed, maar omdat dit megatalent iedere wedstrijd fantastisch presteerde. Alphonso Davies verdient volgens ons een kaart van minimaal 84.

  1. Thiago Alcantara

  Deze controlerende middenvelder van Bayern München is al jaren één van de beste middenvelders ter wereld. Voorgaande jaren bleef hij behoorlijk onder de radar maar na het succes van de ploeg afgelopen seizoen viel er over de magie van Thiago niet meer heen te kijken. EA dacht hier echter anders over en besloot zijn kaart van een 87 naar beneden te brengen naar een 85 rated. Waarom? Dat weet niemand, maar wij vinden dat Thiago hier is bestolen van de kaart die hij verdient. De Spanjaard vertrok in de zomer naar Liverpool, waar hij ongetwijfeld ook ontzettend belangrijk zal zijn. Thiago had volgens ons een kaart van minimaal 89 verdiend.

  Dit zijn volgens ons de vijf kaarten die absoluut meer verdiend hadden. Welke andere spelers hebben volgens jullie meer of minder verdiend dan ze op dit moment hebben? Laat het ons weten!

  FIFA 21

  Verkijgbaar vanaf 9 october 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.