Netflix bevestigt officieel zesde seizoen Lucifer

  Goed nieuws voor alle Lucifer fans. Nadat eerder deze week al de officiële verschijningsdatum van het vijfde seizoen van Lucifer bekend gemaakt werd, heeft Netflix nu ook bevestigd dat er nog een zesde seizoen komt. Dit wordt wel het allerlaatste seizoen van de serie.

  Netflix

  Werden we eerder deze week al verblijd met het nieuws van de verschijningsdatum van het vijfde seizoen van Lucifer, nu blijkt Netflix nog meer goed nieuws voor fans van onze satanische vriend te hebben. In een tweet maakte Netflix namelijk bekend dat er definitief een zesde seizoen van Lucifer gaat komen!

  Lang was onzeker of dat zesde seizoen er wel zou komen. Een van de belangrijkste castleden, Tom Ellis, die de rol van Lucifer Morningstar speelt, had aanvankelijk niet zo veel zin om voor nog een zesde seizoen te tekenen. Nu blijkt dat de onderhandelingen toch tot een goed einde gebracht zijn en dat er groen licht gekomen is voor een zesde seizoen op de streamingdienst Netflix.

  Satan op vakantie

  Lucifer Morningstar is de gevallen engel die na een conflict met zijn vader en de overige engelen uit de hemel verbannen is. Als Satan heerst hij over de Hel, maar raakt daar nogal verveeld en besluit naar de aarde op vakantie te gaan. Daar runt hij een nachtclub genaamd 'Lux' in Los Angeles. Hij raakt betrokken bij een moordzaak en begint de lokale politie op zijn geheel eigen manier te helpen bij het oplossen daarvan.

  Eind goed al goed?

  Naast dat Netflix aangaf dat er na het vijfde seizoen, dat we na de zomer in twee delen te zien zullen krijgen, ook nog een zesde seizoen aan komt, wist Netflix ook nog te melden dat seizoen zes toch echt het allerlaatste seizoen gaat worden. Een zevende seizoen gaat er dus definitief niet komen. Dat biedt de schrijvers van de serie wel de gelegenheid de verhaallijnen van Lucifer en zijn Goddelijke familie en zijn aardse metgezellen netjes af te wikkelen. Tot nu toe kende de seizoenen meestal een cliffhanger van jewelste.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.