Netflix' Barbarians trailer toont brute beelden

  Voor iedereen die wel houdt van een beetje spattend bloed, geweld en moord moet zeker de nieuwe trailer voor de serie Barbarians gaan zien. De nieuwe Netflix serie is geregisseerd door de makers van Vikings. Dit belooft een bloederig spektakel te worden. Hieronder zie je de Barbarians trailer in al zijn brute glorie.

  Netflix

  Voor oplettende kijkers kan de Barbarians trailer misschien een beetje bekend voorkomen. De regie ligt namelijk in handen van Vikings-regisseur Steve Saint Ledger en Barbara Eder. Barbarians is een Duitstalige serie die het verhaal verteld van de slag om het Teutoburger Woud in het jaar 9 na Christus. Hier zal het lot van drie levens met elkaar verbonden worden als Germaanse stammen de verspreiding van het Romeinse rijk proberen te stoppen.

  Of ze dit gaat lukken is nog maar de vraag. Wel weten we, als we de trailer mogen geloven, dat het extreem bloederig gaat worden. Wie de serie Vikings heeft gezien kan zich namelijk vast goed herinneren dat er in elke aflevering de nodige moorden werden gepleegd.

  Wie zien we in de Barbarians trailer?

  Het is nog niet bekend hoe de volledige cast eruit gaat zien van de serie Barbarians. Wel weten we dat in ieder geval David Schütter (Charlie’s Angels), Laurence Rupp (Mission: Impossible - Rogue Nation) en Bernhard Schütz (Sense8) een rol gaan spelen in de serie. Of dit aan de Germaanse of Romeinse kant is is niet duidelijk. Fans van de serie Vikings kunnen hun plezier op wanneer Barbarians 23 oktober verschijnt op Netflix. Het belooft een bombastisch spektakel te worden met bloed, brekende botten en waarschijnlijk ook de nodige romantiek.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.