Reageer en Win: No Straight Roads voor Xbox One met LP

  De herfst is aangekomen in Nederland, maar gelukkig is het weekend nabij. Dat betekent natuurlijk ook dat het weer tijd is voor de Reageer en Win, waarin we deze week de game No Straight Roads voor de Xbox One weggeven!

  Winnaars afgelopen week

  Vorige week konden jullie kans maken op 3x 3000 ESO Crowns voor The Elder Scrolls Online. Om deze prijs te winnen moesten jullie deze week op minimaal drie artikelen reageren.

  De winnaars van de ESO Crowns zijn geworden... Astrifer, wal029 en Karel!

  Van harte gefeliciteerd. Stuur even een mailtje naar r.beentjes@xgn.nl en dan zorgen we ervoor dat je de prijs krijgt opgestuurd!

  Reageer en Win – No Straight Roads + LP

  Deze week hebben we een mooie prijs voor gamers met een goed gevoel voor ritme. In samenwerking met Koch Media geven we namelijk No Straight Roads weg voor de Xbox One en een langspeelplaat met de soundtrack van de game. In No Straight Roads ga je met het rockduo Mayday en Zuke de strijd aan tegen het EDM Empire om hun geliefde Vinyl City te bevrijden. In gevechten zal je moeten vertrouwen op je ritme en het luisteren naar muziek om aanvallen te ontwijken en zelf toe te slaan. Met afwisselende gameplay en levels is het een ideale game voor spelers die op zoek zijn naar een diverse, muzikale titel!

  Om kans te maken op deze mooie prijs moet je voldoen aan de standaard regels. Dat betekent aankomende week minimaal drie keer reageren op verschillende artikelen. Maar je mag natuurlijk ook meer reacties plaatsen!

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter, Instagram en TikTok!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  No Straight Roads

  Verkijgbaar vanaf 25 august 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.