Dit zijn de leukste quarantaine video's op een rij

Article
woensdag, 22 april 2020 om 18:30
home 2618511 1920f1586960439
Uit verveling worden veel mensen een stuk creatiever tijdens deze intelligente lockdown. Mensen uiten hun verveling, of kritiek op hoe de maatschappij handelt in korte video’s. Dit zijn de leukste quarantaine video's.

Boter kaas en eieren met je kat

Spelletjes spelen met je kat, omdat je simpelweg niets anders te doen hebt. Een spannende competitie die je tot het einde vol verwachting laat kijken. Helaas kan niet iedereen even goed tegen zijn verlies.

Spelletjes met de koning

Om in te haken op spelletjes spelen, Kalvijn besloot om 30 seconds te spelen met niemand minder dan koning Willem-Alexander.

Proost

Gezellig samen een lekker glaasje wijn drinken kan nu helaas niet meer. De oplossing is simpelweg proosten met jezelf. Hoe je dat op de beste manier kan uitvoeren, is gewoon simpelweg met een aantal spiegels.

FaceTime met de Mark Rutte

Dat mensen niet zoveel te doen hebben en huis grondig gaan reinigen of zelfs gaan verbouwen is meer dan logisch. Zo heeft Kalvijn een nieuwe trap en vraagt zich de essentie van een trapleuning aan niemand minder dan Mark Rutte en in een kort FaceTime gesprek.

Drink spelletjes

Alleen drinken is ook zo saai, maar samen kan helaas niet. Dan komt de creativiteit naar boven die een drink spelletje kan bedenken door slechts objecten in huis te gebruiken. De verliezer neemt elke keer simpelweg een slok.

Wc-rollen zaaien

Mensen hamsteren massaal wc-rollen en dat vergt een hogere productie aan toilet papier. Dat betekend ook dat het tijd wordt om meer wc-rollen gezaaid moeten worden, zodat deze geoogst kunnen worden van de toiletpapierplant.
Quarantaine doet gekke dingen met ons brein, gelukkig weten velen zich nog net aan te redden. Met deze video's kun je in ieder geval wel weer even lachen.

Populair Nieuws

Laatste Reacties