Natalie Portman benadrukt interesse terugkeer in Star Wars

News
zondag, 10 december 2023 om 10:00
Natalie Portman, bekend van haar rol als Padmé Amidala in Star Wars, heeft bevestigd dat ze nog steeds bereid is terug te keren naar de franchise. Eerder dit jaar liet de 42-jarige actrice doorschemeren dat ze openstond voor een comeback als de gelegenheid zich voordeed.
Ze benadrukte dat hoewel niemand haar officieel heeft benaderd, ze zonder aarzeling opnieuw zou deelnemen aan de Star Wars-wereld. Dat meldt onder andere Heroic Hollywood.
Padmé Amidala, koningin van Naboo, ontmoetten we voor het eerst in Episode I - The Phantom Menace (1999) en volgden haar verhaal door Episode II - Attack of the Clones (2002) en Episode III - Revenge of the Sith (2005). Het personage kwam tragisch aan haar einde bij de geboorte van Luke Skywalker en prinses Leia, waarna ze werden gescheiden en elk bij andere ouders werden geplaatst (waar de originele trilogie uitkwam).

Geen unicum voor Star Wars

Star Wars heeft vaker overleden karakters laten terugkeren. Natalie Portman, die momenteel bezig is met het promoten van haar Netflix-drama 'May December', herinnerde zich haar eerste ervaring met digitaal werken voor een groen scherm en noemde het een geheel nieuwe set vaardigheden. Ze sprak over het enthousiasme om opnieuw deel uit te maken van de unieke wereld van Star Wars.
Hoewel er nog geen officiële uitnodiging is geweest, blijft Portman positief over de mogelijkheid om terug te keren naar de iconische filmreeks. Het wachten is dus op verdere ontwikkelingen en een mogelijke hereniging van Natalie Portman met de galaxy far, far away.