Tom Holland twijfelt over terugkeer als Spider-Man: "Ik doe het niet zomaar"

News
zaterdag, 02 december 2023 om 12:00
5 redenen waarom tom holland een geweldige spider man is 152435 1f1668169070
Disney en Marvel staan in de startblokken voor een mogelijk vierde deel in de Spider-Man franchise na het immense succes van No Way Home (2021). De geruchtenmolen draait op volle toeren, maar hoofdrolspeler Tom Holland zaait twijfel over zijn terugkeer als de iconische spinnenheld.
Hoewel fans uitkijken naar meer avonturen van Spider-Man, zorgt de 27-jarige Holland voor enige onzekerheid. In een recent interview liet hij doorschemeren dat hij niet overhaast wil tekenen voor een nieuwe Spider-Man film. Hij benadrukte zijn wens om de erfenis van het personage te beschermen voordat hij zich volledig committeert aan een nieuw project.

Keert Spider-Man terug?

Holland, die de rol van Peter Parker vertolkte sinds Captain America: Civil War, is een cruciaal onderdeel geweest van de Spider-Man franchise. Met drie solo-avonturen en een prominente rol in de Avengers films op zijn naam, heeft hij het personage tot ongekende hoogten gebracht.
"Het enige dat ik kan zeggen, is dat we actief gesprekken hebben gevoerd over hoe een vierde vertolking er mogelijk uit zou kunnen zien. Of we wel of niet een manier kunnen vinden om recht te doen aan het personage, is iets anders. Ik voel me erg beschermend over Spider-Man. Ik zal dus niet nog een film maken, alleen maar om het maken. Het zal de moeite waard moeten zijn," benadrukte Holland.
Hoewel Holland open staat voor een nieuw Spider-Man-project, ligt de focus op kwaliteit en het behouden van de integriteit van het personage. Fans moeten geduldig afwachten terwijl de acteur en de studio zorgvuldig overwegen of Spider-Man opnieuw zijn web zal slingeren op het witte doek. De tijd zal uitwijzen of Holland terugkeert voor een nieuw hoofdstuk in het Spider-Man universum.