MSI onthult nieuwe laptops in Business en Productivity-lijn

News
vrijdag, 25 maart 2022 om 11:30
1f1648135794
MSI heeft weer een aantal nieuwe laptops onthuld in zijn Business en Productivity-lijn. Alle nieuwe laptops worden aangedreven door de Intel 12e generatie processoren. Hiermee zijn de laptops bijna 250 procent sneller dan de vorige generatie.
‘’MSI’s wortels liggen in high-performance laptops, en onze Business Series-laptops zijn gebouwd om elke werkruimte aan te vullen. Onze kernmissie is nooit veranderd; het is gebouwd om de ruggengraat te zijn die uw productiviteit maximaliseert,’’ aldus Derek Chen, MSI Notebook Worldwide Sales en Marketing Director. ‘’We creëren producten om je te helpen geconcentreerd te blijven op wat echt belangrijk voor jou is.’’
Het bedrijf heeft nieuwe laptops onthuld in de Summit-, Prestige- en Modern-series.
2f1648135971

Summit

De nieuwe Summit E14 Flip is een nieuw en veelzijdiger model in de Summit-serie. Volgens MSI geeft de laptop je werk een boost. De nieuwe laptop heeft een 16:10 ‘golden ratio’ scherm dat het weergavegebied met 11 procent vergroot. ‘’Dat betekent minder scrollen, meer doen,’’ aldus MSI.
Samen met de MSI-pen is de nieuwe Summit-laptop een veelzijdige krachtpatser. De laptop is met 1,6 kilo ook makkelijk mee te nemen en heeft een batterij die heel lang meegaat. Via PD-opladen is de laptop overigens ook snel op te laden. Ook heeft de laptop een 360-graden flip-modus.

Privacy en beveiliging

Ter bescherming van je privacy en een veiligere werkomgeving is de Summit E14 Flip ook geïmplementeerd met beveiliging op bedrijfsniveau, zoals inloggen via vingerafdruk en infrarood-camera-login. Het systeem herkent je bovendien persoonlijk als gebruiker. Wanneer je bijvoorbeeld wegloopt of zelfs alleen wegkijkt, wordt het scherm automatisch onscherp en vergrendeld. Als iemand achter je op je scherm kijkt, waarschuwt het systeem je meteen en wordt het scherm wederom vervaagd om je privacy te beschermen.
Je hebt ook geen post-it of stickers meer nodig om je webcam af te schermen. Aan de zijkant van de laptop zit een handige knop om de webcam te vergrendelen. Mocht je je laptop niet kunnen vinden, kun je via de gratis ingebouwde Tile-app zien waar je laptop voor het laatst met internet was verbonden. Door al deze veiligheidsmaatregelen is het dus veilig om de nieuwe Summit-laptop te gebruiken voor je werk.
4f1648136023

Modern

Bij de MSI Modern-serie gaat het om stijl en het is dan volgens MSI dan ook de ‘dagelijkse favoriet voor trendsetters’. De nieuwe Modern-laptops zijn geïnspireerd door de verschillende concepten werk, liefde en reizen. Classic Black is ‘een symbool van klasse’ en Urban Silver ‘een futuristische heldere kleur’. ‘’Je gaat door het leven als een ware stijl-icoon met de nieuwe Modern-series.''
Naast een gelikt uiterlijk komt de Modern-serie ook met een 180-graden flip-en-deelontwerp en is met slechts 1,4 kilo makkelijk mee te nemen. Ook biedt de laptop binnen een compact design een breed scala aan poorten. Met een vergroot trackpad heb je volgens MSI je muis niet meer nodig. Net als de Summit-serie ondersteunt ook de Modern PD-opladen.
3f1648136058

Prestige

Ook de Prestige-serie is vernieuwd. Deze laptop is ideaal voor wie veeleisende grafische apps gebruikt en deze wil versnellen, zoals videobewerkingsprogramma’s. De Prestige heeft namelijk ‘veel verborgen kracht in zijn lichte ontwerp’.
Als je het harde geluid van je ventilator irritant vindt, dan zit je bij de Prestige-serie goed. Een hogere performance betekent normaal een hogere ventilatorsnelheid, wat veel lawaai maakt. Wil je dit geluid verlagen, moet de ventilatorsnelheid verlaagd worden, wat een lagere performance tot gevolg heeft. De Ambient Silence AI-mode detecteert het geluidsvolume van je omgeving en past het geluidsniveau van de ventilator aan om het lager te houden dan het omgevingsgeluid. Zo krijg je een betere performance zonder gek te worden van het lawaai van je ventilator.

Betere kwaliteit videogesprekken

MSI heeft ook twee methodes van ruisonderdrukking gebouwd om de beste videogesprekservaring te kunnen bieden: een voor de audio en een voor de video. Achtergrondgeluiden van je microfoon en van je inkomende audio worden geëlimineerd. Daarnaast wordt het geluidsniveau genormaliseerd, wat betekent dat als je met meer dan één persoon in gesprek bent het geluidsniveau van iedereen gelijk wordt getrokken. Zelfs als je fluistert kunnen de anderen het nu duidelijk horen.
Wat betreft videokwaliteit maakt MSI gebruik van ruisonderdrukkingstechnologie. Deze technologie onderdrukt signaalruis en verbetert de beeldkwaliteit zelfs onder ongunstige lichtomstandigheden.

Populair Nieuws