Mortal Kombat film release opnieuw uitgesteld

News
woensdag, 31 maart 2021 om 15:45
mileena mortal kombatf1631788107
De release van de Mortal Kombat film is door Warner Bros met een week uitgesteld. Nederlanse fans moeten sowieso nog even geduld hebben, want wanneer de film hier uitkomt is nog niet bekend.
Het uitstellen van de film werd door Warner Bros bevestigd tegenover Polygon. Mortal Kombat zal nu op 23 april te zien zijn in de bioscoop en online op HBO Max, in plaats van 16 april. Helaas kunnen we de film voorlopig niet in Nederland streamen, aangezien Ziggo niet het gehele HBO Max aanbod heeft. De Mortal Kombat film werd al eerdere meerdere keren uitgesteld door de gevolgen van het coronavirus.
Waarom de film deze keer wordt uitgesteld is nog niet duidelijk. Wel komt Warner Bros vandaag met een andere grote blockbuster, Godzilla VS King Kong. Wellicht wordt Mortal Kombat uitgesteld zodat de twee films elkaar niet in de weg zitten als het gaat om het verkopen van bioscooptickets.

Mortal Kombat film getoond in trailer

Warner Bros kwam in februari plotseling met een trailer voor de langverwachte film. De trailer gaf ons al een voorproefje van een film die erg veel met de games uit de reeks gemeen lijkt te hebben.
Zo komen onder andere personages als Mileena, Jax, Sonya en Liu Kang voorbij, zullen er fatalities in de film te zien zijn, en focust de film natuurlijk op een enorm gewelddadig en bloederig vechttoernooi. Ook lijkt de film dieper in te gaan op de rivaliteit tussen Scorpion en Sub-Zero en zal het achtergrondverhaal van de twee verder worden uitgediept.