Mogelijk krijgen we een nieuwe Dead Space game

News
maandag, 21 juni 2021 om 15:00
dead space 2 mono keyartjpgadaptcrop191x100628pf1576868711
Electronic Arts houdt volgende maand haar eigen persconferentie buiten de E3. We krijgen hier niet zomaar iets te zien, maar mogelijk een nieuwe game van de befaamde horrorfranchise, Dead Space.
Mogelijk krijgen we een nieuw deel van de welbekende Dead Space-franchise. Dit meldt bekende insider en GamesBeat-journalist Jeff Grubb tijdens een livestream. Hij zegt over de EA Play livestream het volgende: “Ik denk dat je blij gaat worden. We gaan het zien… als we niet eerst doodgaan.”
Dat laatste blijft bij veel fans hangen. Het feit dat hij dit als laatste zin gebruikt, zou er volgens fans op wijzen dat het gaat om een nieuwe deal van Dead Space. De licentie van de ijzersterke horrorgames ligt in handen van EA, dus het zou erg goed kunnen. We moeten voor een echte bevestiging helaas wachten tot 22 juli, maar de hoop zit er al goed in bij de fans.

Nieuw Dead Space deel is niet zeker

Hoewel de woorden van Grubb vrijwel altijd juist zijn, moet het alsnog met een korrel zout worden genomen. Zeker nu dit bericht van Grubb zo cryptisch is. Het is namelijk ook bekend dat de maker EA Motive, niet alleen met Dead Space bezig kan zijn, want er wordt ook gewerkt aan een nieuwe Star Wars-game.
Welke van de twee we uiteindelijk gaan zien tijdens de EA Play livestream is nog afwachten, maar het zou enorm gaaf zijn als het werkelijk een Dead Space game is.