Modders geven PS5 waterkoeling

News
woensdag, 10 maart 2021 om 15:00
playstation 5 6f1603819626
Sony heeft met de PlayStation 5 een machine neergezet die er lekker futuristisch uitziet. Een stel modders van Modding Cafe hebben de console nu nog nét wat futuristischer gemaakt door waterkoeling toe te voegen aan de console.
Modding Cafe bedacht dat er met de PlayStation 5 wel wat tofs kon gebeuren en haalde de console uit elkaar. Het doel was om de grote console nog net even wat toffer te laten ogen en dus werd er waterkoeling aan het systeem toegevoegd. De video hieronder laat zien hoe de modders te werk zijn gegaan om de console aan te passen. Het resultaat mag er zijn: de PlayStation 5 die werkend getoond wordt met waterkoeling is een waar kunstwerk geworden!

PlayStation 5 mods niet gesteund door Sony

Hoewel de modders de console netjes werkend hebben opgeleverd, is deze natuurlijk niet meer voorzien van de garantie. De hele console is uit elkaar gehaald en daarmee zijn ook de garantievoorwaarden geschonden. Sony ondersteunt modding van hun console op geen enkele manier. Sterker nog: het bedrijf wil niet eens dat mensen aan de slag gaan met wisselbare faceplates die momenteel op verschillende plekken aangeboden worden.
De PlayStation 5 is sinds eind vorig jaar te koop, al is dat met een korrel zout te nemen. De console is namelijk constant overal uitverkocht. De verschillende retailers hebben weinig zicht op de leveringen die Sony doet en zijn nog volop bezig met het afwerken van de pre-orderlijsten. Op één plek is er wat meer kans op en console. Coolblue werkt namelijk met lotingen waar je je voor in kunt schrijven. Binnenkort verwacht Coolblue een nieuwe voorraad en dan komt er ook weer een nieuwe loting.
Wil je weten waar de PS5 te koop is? Check dan regelmatig ons overzicht!

Populair Nieuws

Laatste Reacties