Minecraft Steve is nieuwe Smash Bros. Ultimate DLC

  Het volgende DLC personage voor Super Smash Bros. Ultimate is bekend. Een nieuwe trailer onthulde dat ‘Steve’ uit Minecraft binnenkort mee kan knokken met de andere game-helden en -schurken in Smash Bros. Meer informatie volgt binnenkort.

  ‘Steve’ is de naam van de standaard mannelijke skin voor Minecrafts player character. Behalve Steve komen ook Alex (de standaard vrouwelijke skin), een zombie en een Enderman naar Smash Bros. Hoe dat precies zal werken is nog niet helemaal duidelijk, maar waarschijnlijk zijn Alex, Zombie en Enderman alternatieve skins voor Steve.

  Hoe speelt Minecraft Steve in Smash Bros. Ultimate?

  Een uitgebreide uitleg van Steve’s moves is nog niet gegeven, maar die komt er binnenkort wel. Masahiro Sakurai zal op 3 oktober, om 16.30 uur Nederlandse tijd, demonstreren hoe Steve zal spelen. De releasedatum van de DLC wordt dan ook bekendgemaakt. De presentatie valt op dezelfde dag als het online evenement Minecraft Live.

  Natuurlijk geeft de reveal trailer wel een indruk van wat we kunnen verwachten. Zo zien we de personages druk in de weer met de blokken waar Minecraft bekend om is, met dynamiet en met zwaarden. De trailer kun je hieronder zelf bekijken.

  Komt er nog meer Smash Bros. Ultimate DLC?

  Steve, Alex, Zombie en Enderman vormen de tweede DLC in de tweede Fighter’s Pass voor Super Smash Bros. Ultimate. In totaal zullen er 6 nieuwe DLC’s in de Fighter’s Pass zitten. Als Steve je niet aanspreekt komen er dus nog vier andere nieuwe personages naar de game die je misschien wel ziet zitten.

  Super Smash Bros. Ultimate

  Verkijgbaar vanaf 7 december 2018

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.