Minecraft Dungeons cross play komt 17 november

  Wilde jij altijd al met al jouw vrienden Minecraft Dungeons spelen? Dan hebben wij ontzettend goed nieuws voor je. Vanaf 17 november zal je op Minecraft Dungeons namelijk de mogelijkheid hebben met welke andere console dan ook samen te spelen. Of je nou een Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch of een Windows PC hebt.

  Cross platform play zal vanaf 17 november mogelijk zijn op Minecraft Dungeons. Dit is een ontzettend leuke feature, want het spel is veel leuker om met vrienden te spelen. In je eentje is het spel erg vermakelijk, maar als je het met meerdere speelt zorgt het voor een hele andere ervaring.

  Nu kan je het dus met nog meer van je vrienden spelen. Samen op jacht naar de schatten die in het spel te vinden zijn en de eindbaas, de Arch-Illager, te verslaan. Samen allerlei vette loot vinden geeft een nog beter gevoel en zal de game dus nog net even wat specialer maken.

  In Minecraft Dungeons is het jouw doel om de Arch-Illager te verslaan en de mensen te bevrijden van zijn macht. Dit gaat natuurlijk niet zomaar. Voordat je de Arch-Illager te grazen kan nemen moet je eerst een heleboel van zijn soldaten verslaan. In deze tocht vecht je tegen een heleboel vijanden en probeer je zo veel mogelijk dorpelingen te bevrijden.

  Je vindt onderweg steeds betere wapens en goud in schatkisten. Hierdoor richt je meer schade aan bij je vijanden. Ook hebben sommige wapens speciale krachten die het wapen nog beter maken. Minecraft Dungeons is een heel simpel concept, maar ontzettend vermakelijk.

  Minecraft Dungeons

  Verkijgbaar vanaf 26 may 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.