Microsoft Surface Pro 8 specs gelekt

News
dinsdag, 21 september 2021 om 8:30
Wij zijn ready, Microsoft is ready, het feest kan bijna beginnen. Binnenkort brengt Microsoft de nieuwe Surface Pro 8 uit. Een hoogstandje om naar uit te kijken!
Microsoft maakt zich helemaal klaar om de Surface Pro 8 uit te brengen. Aan de hand van meerdere leaks hebben we al een beetje een indruk van hoe deze eruit zal zien. Het Twitter account Shadow_Leak plaatste een foto van de Surface Pro 8 en de specs die erbij zouden passen. Het account laat weten dat er een nieuwe 13-inch 120HZ display in de Surface Pro 8 zit. Ook zullen er twee thunderbolt ports aanwezig zijn.
The Verge liet eerder deze week al weten dat de Surface Pro 8 USB-A ports achterwege laat voor USB-C en Thunderbolt. Ook zou Microsoft een120Hz display testen voor de Surface Pro 8. Dit komt overeen met de informatie bij de gelekte foto, dus de kans dat de specs uit die tweet kloppen is aanwezig.
De leak laat ook zien dat Microsoft de SSD in de Surface Pro 8 uitneembaar maakt. Dat was al het geval voor de Surface Laptop 4, Surface Pro X en de Surface Pro 7 Plus. Door dit ook in te voeren voor de Surface Pro 8 wordt het makkelijker om je SSD drives te verwisselen.

Surface Pro 8 onthuld op hardware event?

Op 22 september houd Microsoft een Surface hardware event. Verwacht wordt dat het bedrijf de nieuwe Pro 8 hier zal aankondigen en dus ook de officiële specs en alles wat eromheen zit. Het evenement vindt plaats om 17.00 uur Nederlandse tijd.