Deathloop patch voor PC fixt achievements

News
dinsdag, 21 september 2021 om 8:00
deathloopf1591944355
De ontwikkelaars van de nieuwe game Deathloop hebben een patch voor de PC-versie uitgebracht. De patch lost een paar bekende problemen op, waaronder één rondom achievements. De patch is niet allesomvattend: de framedrops die sommige spelers ervaren zijn nog niet gefixt.
Eén van de problemen die de nieuwe update aanpakt is het achievements-probleem. Sommige achievements werden namelijk niet ontgrendeld voor PC spelers, maar dat moet nu opgelost zijn. Daarnaast zul je nu als de game crasht een duidelijker bericht krijgen over wat er aan de hand is. Sommige crashes komen namelijk doordat spelers een te zwakke CPU hebben die niet aan de minimale vereisten voldoet. Ook kan het voorkomen dat extensies van de game niet werken doordat ze zijn uitgezet of worden geblokkeerd worden door andere software.

Deathloop patch doet niets aan framedrops

De framedrops die sommige spelers ervaren worden met deze patch niet opgelost. Een aantal gamers laat sinds de release al weten dat de game vaak hapert, wat je natuurlijk niet wil hebben tijdens zo'n intense game. Er wordt gedacht dat het komt door de DRM-software Denuvo. De ontwikkelaar van de game laat via een post op steam weten dat ze druk zoeken naar mogelijke oorzaken van de framedrops en zo snel mogelijk met een oplossing zullen komen.
De game Deathloop is gloednieuw. Hij speelt zich af op het eiland Blackreef, waar spelers gevangen zitten in een eindeloze loop, die maar op 1 manier verbroken kan worden. De dag herhaalt zich constant, tenzij je op de goede volgorde 8 doelwitten uitschakelt. Het doden van die drie doelwitten is dan ook je doel. De game is te spelen op PS5 en PC.