Microsoft reageert nuchter op nepbeelden van rokende Series X

News
donderdag, 12 november 2020 om 8:45
rokendeseriesxf1605166886
Na de release van de Xbox Series X doken er op internet een aantal foto's en video's op van een behoorlijk rokende console. Deze zijn inmiddels onthuld als nep door andere gebruikers. Microsoft reageert zelf ook nuchter op de beelden van de rokende console.
Op internet verschenen na de release van de nieuwe Xbox consoles beelden van een wel heel erg rokende Xbox Series X console. De console zou volgens de gebruiker net nieuw zijn en meteen na het aansluiten enorm begonnen zijn met roken. De rook komt op de beelden van de console uit de bovenkant van het apparaat, waar de warme lucht uit de binnenkant afgevoerd wordt.
Inmiddels is bekend hoe de beelden waarschijnlijk gemaakt zijn en dat het om een nepvideo gaat. Er is volgens een andere gebruiker namelijk een e-smoker gebruikt om zo een grote hoeveelheid rook in de console te krijgen. De console doet vervolgens goed zijn werk en voert de rook via de bovenkant af, waardoor het effect ontstaat.

Microsoft reageert nuchter op nepvideo van rokende Series X

Microsoft laat inmiddels op Twitter weten dat het niet de bedoeling is om rook in de Series X console te blazen. Microsoft gaat vervolgens nog een stapje verder met de melding dat er een support pagina is voor alle niet-vapegerelateerde vragen rondom de console. Één ding laat de video overigens wel zien en dat is dat de ventilatie in de console behoorlijk goed werkt. Alle rook die de console ingeblazen wordt komt behoorlijk snel weer via de bovenkant uit het apparaat.

Populair Nieuws